GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΙΠΑΝ στο STAR! ΣΑΛΟΣ για την ...«συγκινητική» θεατρική παράσταση του Λιγνάδη στις Φυλακές Τρίπολης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ανέβασε τελικά την θεατρική παράσταση που σχεδίασε στις φυλακές Τρίπολης... Ο σκηνοθέτης, που κρατείται στις φυλακές απ...



Ο Δημήτρης Λιγνάδης ανέβασε τελικά την θεατρική παράσταση που σχεδίασε στις φυλακές Τρίπολης...

Ο σκηνοθέτης, που κρατείται στις φυλακές από τον περασμένο Φεβρουάριο, προετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό να ανεβάσει το έργο «Η απελευθέρωση της Τριπολιτσάς». Η παράσταση ανέβηκε την περασμένη Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου και την παρακολούθησαν οι κρατούμενοι των φυλακών αλλά και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες, δεν ήθελε να συμμετάσχει στην παράσταση. Ο Δημήτρης Λιγνάδης εκτός από την σκηνοθεσία της παράστασης είχε αναλάβει και τον ρόλο του Κολοκοτρώνη.

Μετείχαν 12 έγκλειστοι, προφανώς ερασιτέχνες, με ρόλους που σου έδιναν την εντύπωση πως πρόκειται για επαγγελματίες. Ο κ. Λιγνάδης ήταν σκηνοθέτης και αφηγητής της παράστασης». Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συμμετείχε στην παράσταση και ο προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης.

Πάντως η Ζήνα Κουτσελίνη ξεσήκωσε θύελλα με τον τρόπο που παρουσίασε στο STAR την είδηση για την θεατρική παράσταση που σκηνοθέτησε και έπαιξε ο Λιγνάδης στις φυλακές Τρίπολης. Προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media με πολλούς να θεωρούν το ρεπορτάζ ως επιχείρηση ξεπλύματος των φρικτών κατηγοριών σε βάρος του.Μάλιστα, η εκπομπή ανέφερε ότι η παράσταση έγινε και την επόμενη ημέρα, Σάββατο (25/09). Ο Χρήστος Λαμπρόπουλος, αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, παρακολούθησε την παράσταση στο πλαίσιο των εορτασμών της Τρίπολης για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση και όπως ανέφερε, έγινε στο προαύλιο των φυλακών και τη χαρακτήρισε «συγκινητική».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση