GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΣΠΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ! Έδιωξαν 12χρονο από σχολείο επειδή δεν είχε self test...

Κράτος-τιμωρός!  Ένα απίστευτο περιστατικό που δείχνει πως με τα κορωνομέτρα έχει χαθεί κάθε ψήγμα ανθρωπιάς έλαβε χώρα στο Παλαιό Φάληρο. Ό...


Κράτος-τιμωρός! 

Ένα απίστευτο περιστατικό που δείχνει πως με τα κορωνομέτρα έχει χαθεί κάθε ψήγμα ανθρωπιάς έλαβε χώρα στο Παλαιό Φάληρο.

Όλα άρχισαν όταν διαπιστώθηκε από τη διέθυνση Γυμνασίου της περιοχής ότι ο μόλις 12 ετών μαθητής δεν είχε στην κατοχή του την βεβαίωση για το αρνητικό self test. Τότε καθηγητές και διευθυντής του έδειξαν…την πόρτα της εξόδου, αφήνοντας το παιδί να περιπλανιέται στους δρόμους!

Σαν να μην έφτανε αυτό η διεύθυνση του σχολείου δεν ενημέρωσε την μητέρα του αγοριού για την εξέλιξη. Εκείνη έμαθε τυχαία για την περιπέτεια του γιου της από μία γειτόνισσα που τον είδε να περιφέρεται στους γύρω δρόμους.

«Μπαίνω μέσα στο γραφείο του διευθυντή και του λέω “που είναι το παιδί μου”; Και μου λέει “Δεν ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει γιατί δεν προσκόμισε το self test της Τρίτης”», καταγγέλλει με τρεμάμενη φωνή η μητέρα η οποία φυσικά προσέφυγε στη δικαιοσύνη για το περιστατικό. «Έκλαιγα και χτυπιόμουνα έξω από το σχολείο. Το διώξατε δύο φορές και δεν με ενημερώσατε».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση