GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΚ! 13ΧΡΟΝΗ μαθήτρια πέθανε (από ανακοπή καρδιάς) σε λιγότερο από 24 ώρες μετά τη β’ δόση...

Η 13χρονη μαθήτρια Arianna πέθανε στην Ιταλία σε λιγότερο από 24 ώρες μετά τη 2η δόση της Pfizer...  Ένα 13χρονο κορίτσι πέθανε λιγότερο από...



Η 13χρονη μαθήτρια Arianna πέθανε στην Ιταλία σε λιγότερο από 24 ώρες μετά τη 2η δόση της Pfizer... 

Ένα 13χρονο κορίτσι πέθανε λιγότερο από 24 ώρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης εμβολίου της Pfizer κατά του covid-19. Η Arianna έκανε το εμβόλιο στις 30 Σεπτεμβρίου. Αρρώστησε λίγο μετά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και πέθανε εκεί λίγες ώρες αργότερα. Η εισαγγελία του Λέτσε θα πρέπει να ξεκινήσει έρευνα για τον αιφνίδιο θάνατό του.

Η 13χρονη Arianna, η οποία ήταν μαθήτρια του πρώτου έτους στο Banzi Science High School, έλαβε τη δεύτερη ένεση το πρωί της Πέμπτης. Γύρισε σπίτι αλλά αρρώστησε εκείνο το βράδυ γύρω στις 4 το πρωί. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα στο νοσοκομείο Vito Fazzi όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τη σώσουν, πέθανε.

Τα νέα άρχισαν να κυκλοφορούν στο Trepuzzi το πρωί της Παρασκευής, βυθίζοντας όλη την κοινότητα σε απόγνωση. Ο δήμαρχος Guiseppe Taurino δήλωσε: «Όλοι αισθάνονται πόνο όταν μια κοινότητα χάνει μια νέα ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τον πόνο των γονιών που πρέπει να θάψουν το παιδί τους. Η χώρα πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από την οικογένεια του θύματος και να κάνει αισθητή την αλληλεγγύη και τη στοργή της, καθώς και προς τους συμμαθητές και τους φίλους του κοριτσιού, μεταξύ των οποίων υπάρχει μεγάλος πόνος εξαιτίας αυτού του ξαφνικού θανάτου. “

Ο δήμαρχος Guiseppe Taurino ανακοινώνει την πόλη σε πένθος:


Θα διενεργηθεί νεκροτομή από τον Dr. Giovanni Serio, επικεφαλής του νοσοκομείου Vito Fazzi και τον ιατροδικαστή Alberto Tortorella για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ της χορήγησης του δεύτερου εμβολίου Pfizer και της ξαφνικής καρδιακής ανακοπής του 24 ώρες αργότερα.Ο εισαγγελέας Massimiliano Carducci, μαζί με τον γενικό εισαγγελέα Leonardo Leone De Castris, άνοιξαν έναν φάκελο έρευνας προς το παρόν κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία από πρόθεση σύμφωνα με το resistance-mondiale

Η τραγωδία έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά το θάνατο της 14χρονης Majda El Azrak, η οποία έπεσε σε κώμα δύο ημέρες μετά τη λήψη του δεύτερου εμβολίου της Pfizer COVID-19, και στη συνέχεια πέθανε 26 ημέρες αργότερα. Η υπόθεση διερευνάται για ανθρωποκτονία από πρόθεση..



Η 16χρονη Giulia Lucenti, που ζούσε στη Bastiglia κοντά στη Modena, πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου, 16 ώρες μετά τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου Pfizer. Είχε υποστεί πρόπτωση μιτροειδούς βαλβίδας από τη γέννησή της, αλλά όπως είπε ο καρδιολόγος της, Dr Stefano Tondi, “δεν θα μπορούσε να οριστεί ότι πάσχει από καρδιακό πρόβλημα, αλλά ως πολύ νεαρό κορίτσι με καλή υγεία που διήγαγε μια φυσιολογική ζωή”.Le Média en 4-4-2/ 4 Oκτωβρίου 2021
dimpenews.com

1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ??????????

    ΙΤΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ALESSANDRO MELUSSI

    https://www.brighteon.com/cd995ae1-b46f-4851-abf6-78c2bc8dfd10

    «Υπάρχει μία “αρρώστια” που σχετίζεται με την ατελή πληροφόρηση

    Για παράδειγμα, προηγουμένως, που όλοι στο πάνελ γελούσαν με την αναφορά, πως υπάρχουν βαρέα μέταλλα, και δη γραφένιο μέσα στις φιάλες των εμβολίων.
    Θα πρέπει να σας υπενθυμίσω πως η Γιαπωνέζικη κυβέρνηση, ο Υπουργός Υγείας της Κυβερνήσεως της Ιαπωνίας, κατάσχεσε 2,5 εκατομμύρια φιάλες εμβολίων, μολυσμένες από γραφένιο, και βαρέα μέταλλα, πηγαίνετε να ελέγξετε την είδηση».

    Στην συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στο μικροτσίπ!

    Η εκπομπή έκανε ρεπορτάζ από την Σουηδία, όπου τοποθετούν μικροτσιπ κάτω από το δέρμα. Με αυτό το εμφύτευμα, έχεις πάντα έναν αισθητήρα επάνω σου, εγκατεστημένο μέσα σου, αναφέρουν.

    Το μικροτσιπ είναι εμφυτευμένιο ακόμα και στο ύψος της καρδιάς, και προσεγγίζοντας κάποιος το σημείο με το τηλέφωνό του, μπορεί να δει την θερμοκρασία του σώματός του αλλά και να “διαβάσει” και το green pass (πιστοποιητικό εμβολιασμού)!!!

    Η εταιρεία σκοπεύει να εμφυτεύσει ένα υποδόριο τσιπ σε ένα δισεκατομύριο ανθρώπους έως το 2030: Υγειονομικές πληροφορίες, τραπεζικοί λογαριασμοί, κωδικοί για να ανοίγουν πόρτες, όλα συγχωνευμένα σε ένα “όργανο” λίγων μόλις χιλιοστών, το οποίο μπορεί να διαβαστεί μέσω ενός app τηλεφώνου.

    «Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, είναι ανάξιο σχολιασμού, διότι περιγράφει μία κατάσταση, εξαιρετικά φρικιαστική, εξαιρετικά ανατριχιαστική, εξαιρετικά μετανθρωπιστική», απάντησε ο καθηγητής.


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση