ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ! 13ΧΡΟΝΟ αγόρι πέθανε 6 εβδομάδες μετά το εμβόλιο...

Share it:

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 13ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ!!! ΝΕΚΡΟ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ ΜΠΟΥΡΛΑ Pfizer... 

ΒΑΛΕ ΝΤΟ ΑΝΑΡΙ, ΡΟΝΔΟΝΙΑ-Ένα 13χρονο αγόρι πέθανε 6 εβδομάδες μετά τη λήψη του εμβολίου Pfizer COVID-19.

Ο Βέβερτον Σίλβα έκανε το σουτ του στις 25 Αυγούστου. Λίγο αργότερα υπέστη πολλαπλά συμπτώματα. Κατέρρευσε και πέθανε στις 8 Οκτωβρίου μέσα σε κλινική στην αστική περιοχή Vale do Anari. Ο αιφνίδιος θάνατός του, ως αποτέλεσμα καρδιακής ανακοπής, βρίσκεται τώρα υπό έρευνα.

Ένα επίσημο έγγραφο που δείχνει πληροφορίες σχετικά με τον εμβολιασμό του Weverton:Ο 13χρονος βρισκόταν μέσα σε ένα φαρμακείο το βράδυ της Παρασκευής, 8 Οκτωβρίου, όταν ξαφνικά κατέρρευσε. Ένα βίντεο δείχνει γιατρούς και παρευρισκόμενους να προσπαθούν να τον αναζωογονήσουν για αρκετά λεπτά, αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Η σορός του αποστέλλεται στην Ariquemes για έρευνα. Οι αξιωματούχοι θα προσπαθήσουν τώρα να καθορίσουν ποια είναι η αιτιώδης σχέση μεταξύ του ξαφνικού θανάτου του και του πρώτου του εμβολίου Pfizer COVID-19 44 ημέρες νωρίτερα.

KORAKAS NEWS


Share it:

Διεθνή

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Επιλογές

Πρώτη Σελίδα

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση