ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΑΚΟΠΗ! 18ΧΡΟΝΗ φοιτήτρια δημοσιογραφίας πέθανε 5 ημέρες μετά το εμβόλιο...

Share it:


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η 18ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!! ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ COVID-19... 


ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - VIEIRA DO MINHO, BRAGA-Ένα 18χρονο κορίτσι πέθανε 5 ημέρες μετά την ένεση COVID-19. Η Inês Rafael Mendes, φοιτήτρια δημοσιογραφίας, εμβολιαστηκε στις 2 Αυγούστου.

Υπέστη καρδιακή ανακοπή 5 ημέρες αργότερα τα ξημερώματα του Σαββάτου 7 Αυγούστου. Κλήθηκε ο αριθμός έκτακτης ανάγκης (112) και έφτασε ιατρική ομάδα, η οποία επιχείρησε να την επαναφέρει, αλλά ήταν πολύ αργά. Η οικογένειά της πιστεύει ότι το εμβόλιο COVID-19 είναι η αιτία του ξαφνικού θανάτου της.

Η Ines και οι 12 φίλοι της πήγαν σ' ένα κάμπινγκ στο Cabreira Park την Παρασκευή 6 Αυγούστου. Ξύπνησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου με αδιαθεσία. Κατέρρευσε στιγμές αργότερα και υπέστη καρδιακή ανακοπή στις 6:13 το πρωί. Οι γιατροί ειδοποιήθηκαν και έφτασαν λίγο αργότερα, αλλά εκείνη είχε ήδη πεθάνει.

Η οικογένειά της δήλωσε ότι δεν είχε καρδιακά προβλήματα ή προϋπάρχουσες παθήσεις πριν από τον αιφνίδιο θάνατό της. Ο θείος της είπε: «Είναι ανήκουστο για ένα υγιές κορίτσι, που έπαιζε αθλήματα και είχε προσεκτική διατροφή, να πεθάνει έτσι ξαφνικά. Δεν πιστεύω ότι υπήρξαν υπερβολές επειδή η Inês δεν έπινε αλκοόλ ».

Η υπόθεσή της παραδόθηκε στη Δικαστική Αστυνομία της Μπράγκα, Πορτογαλία.
Share it:

Διεθνή

Εμβόλιο

Επικαιρότητα

Πρώτη

Πρώτη Σελίδα

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση