GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΒΙΝΤΕΟ! ΕΚΚΛΗΣΗ από τον πατέρα του 18χρονου Ρομά να μη γίνουν επεισόδια

Σε ένα έκρυθμο σκηνικό, ο πατέρας του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη, που έπεσε νεκρός κατά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, στέλνει το δικό του μ...


Σε ένα έκρυθμο σκηνικό, ο πατέρας του 18χρονου Νίκου Σαμπάνη, που έπεσε νεκρός κατά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, στέλνει το δικό του μήνυμα και καλεί τους πολίτες να μην επιδίδονται στην πρόκληση επεισοδίων.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, ο άντρας ζητά, εν μέσω κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων από τους Ρομά, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απώλεια του 18χρονου, να κλείσει ο κύκλος των ζημιών.

«Είμαι ο πατέρας του Νίκου Σαμπάνη και θέλω μια χάρη από εσάς τους Έλληνες πολίτες: να μην κάνετε ζημιές. Σας ευχαριστούμε όλους για τον Νίκο» αναφέρει μεταξύ άλλων.

@panagiotismelaxrinos

Ο πατέρας του Νίκου σας παρακαλεί να μην κάνετε ζημιές στους Έλληνες πολίτες και σας ευχαριστεί για την συμπαράσταση θέλει μόνο δικαιοσύνη από το κράτος

♬ πρωτότυπος ήχος - Tik Toker
Οι δικηγόροι της οικογένειας Νίκου Σαμπάνη ζητούν «την πλήρη, αντικειμενική, ανεξάρτητη και ενδελεχή διερεύνηση της υπόθεσης και την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, καθώς και τη διερεύνηση πιθανού ρατσιστικού κινήτρου».

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν, πάντως, και την Τρίτη για την κατάληξη της αιματηρής καταδίωξης. Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, οι Ρομά πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας, κλείνοντας και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στα Μέγαρα.

Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, ένα 24ωρο νωρίτερα, από σκάγια καραμπίνας και πέτρες, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ρομά.

Οι συγκεντρωμένοι επιδόθηκαν σε πετροπόλεμο εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, έκαψαν λάστιχα και διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική Αθηνών-Κορίνθου.

Ανάλογες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με αποκλεισμό δρόμων έγιναν και στο 95ο χιλιόμετρο στο ύψος του Ζευγολατιού αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Καλαμάτας, στον κόμβο των Αρφαρών, στην Μεσσηνία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση