GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ! ΠΕΘΑΝΕ 24χρονος φοιτητής 10 ημέρες μετά το εμβόλιο...

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 24ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!!! ΝΕΚΡΟΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ Pfizer...   ΤΡΕΝΤΟ, ΙΤΑΛΙΑ – Ένας 24χρονος άνδρας πέθα...


ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο 24ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ, ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!!! ΝΕΚΡΟΣ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ Pfizer...  

ΤΡΕΝΤΟ, ΙΤΑΛΙΑ – Ένας 24χρονος άνδρας πέθανε 10 ημέρες μετά την ένεση Pfizer για τον COVID-19. Ο Τραϊάν Καλάνσεα, φοιτητής οικονομικών, έκανε την ένεση στις 10 Οκτωβρίου. Πέθανε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου από ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του.

Ο Τραϊανός, μολδαβικής καταγωγής, άφησε πίσω του τους φίλους και την μολδαβική οικογένεια του όσο και τη ρουμανική κοινότητα, καθώς και τους πολλούς Ιταλούς φίλους του από τον ξαφνικό θάνατό του.

Η μητέρα του Σβετλάνα, που τον βρήκε άψυχο στο μπάνιο, είναι ραγισμένη μετά τον ξαφνικό θάνατο του γιου της. Κανείς δεν καταλαβαίνει πώς ο Τραϊάν, ο οποίος δεν είχε προβλήματα υγείας, πέθανε ξαφνικά από καρδιακή ανακοπή μόλις 10 ημέρες μετά την ένεση της Pfizer για τον COVID-19. Ο καλύτερός του φίλος είπε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που νιώθω. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη; Γιατί εσύ; Θα σε θυμάμαι με ένα χαμόγελο, το αξίζεις. Σε αγάπησα και θα σε αγαπώ πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη."

Ο Τραϊάν παρακολούθησε αρχικά το λύκειο Leonardo Da Vinci πριν πάει στο πανεπιστήμιο όπου σπούδασε στη σχολή Οικονομικών και Εμπορίου. Μέχρι την Τετάρτη δούλευε και σπούδαζε ταυτόχρονα.


Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο στο Τρέντο στις 14.00.

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση