ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΕΠΟΧΕΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑ στην Θεσσαλονίκη! Σε ξεχωριστό χώρο οι γυναίκες στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου...

Share it:


Εποχές Μεσαίωνα στη Θεσσαλονίκη: Σε ξεχωριστό χώρο οι γυναίκες στη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου...

Συγκεκριμένα η πρόσκληση που ήρθε στα χέρια των δημοσιογράφων και άλλων προσκεκλημένων μόνο… χαρά που δεν τους προκάλεσε καθώς πίσω στο σχεδιάγραμμα μας έπεσαν τα μαλλιά.

Εποχές μεσαίωνα σε μια χώρα που έχει πληγωθεί πολύ το τελευταίο διάστημα από τις γυναικοκτονίες, με τις συζητήσεις για την κοινωνική θέση της γυναίκας και την ισότητα των φύλων να είναι συνεχές θέμα σε εκπομπές και ραδιόφωνα.

Όσα και να πούμε ότι και να κάνουμε οι εικόνες που δείχνουν την διάκριση των γυναικών την ημέρα της παρέλασης προκαλούν… απορία, καθώς είναι γεννημένες από σκοταδιστικές περιόδους της ιστορίας.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Ελληνική κυβέρνηση ή η Περιφέρεια (δεν ξέρουμε σε ποιον υπόκεινται το συγκεκριμένο ζήτημα) είναι υπόλογοι των πράξεων τους και πρέπει να επανορθώσουν άμεσα.

Μια ερώτηση: Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα την βάλουμε να καθίσει στον ξεχωριστό χώρο που θα βάλουμε τις άλλες γυναίκες ή εκεί που καθόταν πάντοτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Share it:

Επικαιρότητα

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση