GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! 37ΧΡΟΝΗ υγιής μητέρα πέθανε (απροσδόκητα) 5 ημέρες μετά το εμβόλιο...

ΠΑΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ Η 37ΧΡΟΝΗ ΥΓΙΗΣ ΜΗΤΕΡΑ!!! ΝΕΚΡΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ JOHNSON&JOHNSON...    SEATTLE -Μια 37χρονη γυναίκα πέθ...


ΠΑΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ Η 37ΧΡΟΝΗ ΥΓΙΗΣ ΜΗΤΕΡΑ!!! ΝΕΚΡΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ JOHNSON&JOHNSON...   

SEATTLE -Μια 37χρονη γυναίκα πέθανε απροσδόκητα αφού έλαβε το εμβόλιο Johnson & Johnson COVID-19. Η Τζέσικα Μπεργκ Γουίλσον έκανε την ένεση "ευθανασίας" στις 2 Σεπτεμβρίου. 

Αρρώστησε αμέσως και πήγε στα Επείγοντα. Πέθανε 5 ημέρες αργότερα στις 7 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το Twitter, οι παρενέργειες του εμβολίου, οι τραυματισμοί, ακόμη και οι θάνατοι είναι «παραπλανητικές», καθώς το Twitter πρόσθεσε μια προειδοποίηση σχετικά με γραφόμενα της 37χρονης μητέρας στο Twitter.


Η Τζέσικα δεν ήθελε να εμβολιαστεί. Ηταν μια μητέρα που έμενε στο σπίτι, με δραστηριότητες χαμηλού κινδύνου, αλλά για να συμμετάσχει στην κοινωνία και να κάνει τυπικά πράγματα μιας μητέρας, όπως να είναι «εκπρόσωπος της τάξης» στο σχολείο της κόρης της, (και να είναι πλήρως εμβολιασμένη ήταν απαίτηση) ενέδωσε στην πίεση.

Σύμφωνα με τη Megan Redshaw, έλαβε ένα email από τη συγγενή της Jessica που έγραφε:
«Στις 2 Σεπτεμβρίου, η Τζέσικα έλαβε το εμβόλιο σε φαρμακείο του Σιάτλ. Της είπαν ότι θα λάβει το εμβόλιο Johnson & Johnson. Αρρώστησε αμέσως και πήγε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο UW.

«Εξήγησε ότι είχε εμβολιαστεί και υπέφερε από διάφορα σοβαρά συμπτώματα. Οι παρευρισκόμενοι γιατροί την κράτησαν απομονωμένη για ώρες, επέμειναν να της κάνουν τεστ COVID και την έστειλαν σπίτι. Δεν ακολούθησαν κανένα άλλο πρωτόκολλο παρόλο που η Τζέσικα διαμαρτυρήθηκε.

Στο σπίτι, η Jessica έπεσε σε κώμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και εισήχθη στο νοσοκομείο Harbor View, όπου οι γιατροί τη διέγνωσαν με θρομβωτική θρομβοπενία από το εμβόλιο».

Μια ομάδα γιατρών εργάστηκε σκληρά για να ανακουφίσει την πίεση στον εγκέφαλο της Τζέσικα, αλλά αυτή τη στιγμή ήταν πολύ αργά. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι υπέστη εγκεφαλικό θάνατο.

Η Τζέσικα αφήνει πίσω τον αγαπημένο της σύζυγο Τομ και δύο κόρες, την Μπρίτζετ (5) και την Κλάρα (3).

KORAKAS NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση