GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ! Θρήνος στην κηδεία της 48χρονης...

Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της 48χρονης μητέρας που δέχτηκε οκτώ μαχαιριές από τον πρώην σύζυγός της. Βουβός πόνος στην κηδεία της 48χρονης...



Ανείπωτη θλίψη στην κηδεία της 48χρονης μητέρας που δέχτηκε οκτώ μαχαιριές από τον πρώην σύζυγός της.

Βουβός πόνος στην κηδεία της 48χρονης από την Ιεράπετρα που αποτελεί το 13ο θύμα γυναικοκτονίας για το 2021.  Η κηδεία τελείται στη Μεσαρά και από τη 13:00 το μεσημέρι έφτασε η σορός της άτυχης 48χρονης ενώ συγγενείς και φίλοι βρίσκονται ήδη στο σημείο για να αποχαιρετήσουν την αδικοχαμένη μητέρα.



Σύμφωνα με το cretapost.gr, οι δικοί της άνθρωποι ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασε την ζωή της με τόσο τραγικό τρόπο.


Η εξοδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η μητέρα της άτυχης 48χρονης– η οποία έχει σοβαρά προβλήματα υγείας – δεν γνωρίζει ακόμα το πώς πέθανε η κόρη της.




Η οικογένειά της στην προσπάθειά της να την προστατεύσει δεν της ανέφεραν ότι έπεσε θύμα δολοφονίας από τον πρώην σύζυγό της.
Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο Ιεράπετρας παραμένει φρουρούμενος και ελαφρά τραυματισμένος, ο 54χρονος δολοφόνος.

Συγκεκριμένα, φέρει δύο τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, ένα επιφανειακό και ένα λίγο πιο βαθύ αφότου τραυματίστηκε με το ίδιο μαχαίρι που αφαίρεσε τη ζωή της πρώην συζύγου του.


Πρόκειται για ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης, μήκους 30 εκατοστών, το οποίο έφερε μαζί του ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει πει κάτι στους αστυνομικούς.
Η 48χρονη γυναίκα είχε ξεσπάσει με αναρτήσεις της στο Facebook, όπου είχε γράψει τις τελευταίες ημέρες: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!» και «Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου».

Η 48χρονη και ο 54χρονος ζούσαν χωριστά εδώ και λίγο καιρό, ενώ ο άνδρας είχε απειλήσει ότι θα την σκοτώσει.  «Ήτανε εν διαστάσει και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Πήγαινε σε ψυχολόγο, θα πήγαινε τώρα σε ψυχίατρο αλλά δεν πρόλαβε να πάει. Η σύζυγος του είχε κάνει μια σχέση με κάποιον φίλο του τώρα τελευταία και το είχε μάθει. Εκεί αντέδρασε αυτός, εκεί δεν ήτανε καλά», είπε η αδελφή του δράστη, σύμφωνα με το MEGA.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση