GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΝΟΝΙΚΑ οι εκλογές στις 5 και 12 Δεκεμβρίου στο ΚΙΝΑΛ...

Τέλος στα σενάρια αναβολής των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, έβαλε η απόφαση της αρμόδιας Επιτροπή Κ...


Τέλος στα σενάρια αναβολής των εσωκομματικών εκλογών στο ΚΙΝΑΛ, μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, έβαλε η απόφαση της αρμόδιας Επιτροπή Καταστατικού που συνεδρίασε χθες.
Παρά το βαρύ κλίμα που επικρατεί στο ΚΙΝΑΛ, η Επιτροπή (ΕΔΕΚΑΠ) επιβεβαίωσε ομόφωνα ότι οι εκλογές για την ηγεσία της παράταξης θα διεξαχθούν κανονικά στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα.
Tην ίδια ώρα, τη Δευτέρα το απόγευμα πρόκειται να συνεδριάσει η Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής για να αποφασίσει σχετικά με τις εκκρεμότητες που προκύπτουν μετά τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.
Ο γραμματέας της Κ.Ο. Βασίλης Κεγκέρογλου θα εισηγηθεί τη θεσμική και υπηρεσιακή λειτουργία της Κ.Ο. και τα καθήκοντα προέδρου της Κ.Ο., λειτουργικά και θεσμικά, να ασκεί ο γραμματέας της Κ.Ο. ενώ τα Κοινοβουλευτικά ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μιχάλης Κατρίνης.
«Επίσης ως προς τις αρμοδιότητες των βουλευτών για τους Κοινοβουλευτικούς Τομείς και τις Επιτροπές της Βουλής, θα εισηγηθώ να συνεχίσουν ως έχουν» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του κ. Κεγκέρογλου, την οποία μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση