ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ οι 5 στο ΚΙΝΑΛ! ΛΟΒΕΡΔΟΣ: «Ποιο ρόλο οφείλει να έχει ο Γ. Παπανδρέου...»

Share it:

Με τοπίο στην ομίχλη εξακολουθεί να μοιάζει το ΚΙΝΑΛ καθώς η πρωτοβουλία του Γιώργου Παπανδρέου να έχει επαφές με τους υποψήφιους προέδρους πυροδότησε πλήθος σεναρίων τα οποία ως τώρα δεν έχουν επιβεβαιωθεί.  

Το μόνο ξεκάθαρο σημείο είναι ότι οι έξι διεκδικητές της ηγεσίας δεν προτίθενται να κάνουν πίσω. Οι πέντε τουλάχιστον εξ’ αυτών (με εξαίρεση τον Β. Κεγκέρογλου) εμφανίζονται ανένδοτοι και δεν έχουν καμία διάθεση απόσυρσης των υποψηφιοτήτων τους ακόμα και αν θα ήθελε να είναι υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου. Επίσης ζητούν πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών στις 5 Δεκεμβρίου, απαντώντας ουσιαστικά στο σενάριο που θέλει την παρέμβαση Παπανδρέου να επιδιώκει την αναβολή των διαδικασιών στο όνομα της διαφύλαξης της ενότητας και στην ανάληψη ενός ηγετικού μεταβατικού ρόλου από τον ίδιο.

Προς ώρας τις απαιτούμενες υπογραφές για να ανακηρυχτούν και τυπικά υποψήφιοι έχουν ήδη συλλέξει οι Αντρέας Λοβέρδος, Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Καστανίδης οι οποίοι είχαν μπει στην κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας πριν η Φώφη Γεννηματά αποσύρει για λόγους υγείας την υποψηφιότητά της.

Ωστόσο και οι Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης κινούνται στην ίδια ρότα επιμένοντας στην υποψηφιότητά τους και δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο πράγμα που έκαναν αμέσως μετά τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχε μαζί τους ο Γιώργος Παπανδρέου, ήταν να διακινήσουν διαδικτυακά το κείμενο συλλογής υπογραφών καλώντας τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΑΛ να υπογράψουν.

Επιμένοντας στην υποψηφιότητά του ο Παύλος Γερουλάνος μετά τη συνάντησή του με το Γιώργο Παπανδρέου τόνισε ότι «θα ακολουθηθούν οι σωστές διαδικασίες» καθώς «δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα», ενώ λίγη ώρα μετά δημοσιοποίησε την επιστολή-μανιφέστο για να συνεχίσει τη συλλογή υπογραφών υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Ο Παύλος Χρηστίδης μετά τη συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου μίλησε για τη διασφάλιση της ενότητας και των διαδικασιών, λίγο πριν προχωρήσει μέσω δύο μηνυμάτων του από τα social media για τη συλλογή υπογραφών υπέρ της υποψηφιότητάς του.

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος και ενώ εκκρεμεί η συνάντησή του με τον κ. Παπανδρέου, φρόντισε να διαμηνύσει μέσω δήλωσής του on camera ότι δεν θα επιθυμούσε να είναι υποψήφιος ο πρώην πρωθυπουργός καθώς όπως τόνισε ο μόνος ρόλος για πρώην προέδρους είναι η διασφάλιση της ενότητας και της σοβαρότητας των διαδικασιών, αλλά σε κάθε περίπτωση ότι ο ίδιος ο κ. Λοβέρδος δεν πρόκειται να κάνει πίσω ούτε ως προς την δική του υποψηφιότητα αλλά ούτε και ως προς τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στις 5 Δεκεμβρίου.

Μέχρι τέλους 
Υποψήφιος «μέχρι τέλους» διαμηνύει ότι θα είναι και ο Χάρης Καστανίδης, ενώ και ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος επίσης εμφανίζεται αμετακίνητος ως προς τη δική του υποψηφιότητα αξιώνει σεβασμό στην εσωκομματική διαδικασία που έχει αποφασιστεί για να στηθούν κάλπες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ στις 5 Δεκεμβρίου (πρώτος γύρος).

Όπως άλλαξαν τα δεδομένα… 
Από την πλευρά του ο Βασίλης Κεγκέρογλου θα έχει το πρωί κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Και ο κ. Κεγκέρογλου εμφανίζεται διατεθειμένος να επιμένει στη συλλογή υπογραφών για να καταθέσει υποψηφιότητα θέτοντας όμως έναν αστερίσκο και είναι ο μοναδικός που φαίνεται να εξαρτά το τι θα κάνει από το αν θα είναι υποψήφιος ο κ. Παπανδρέου. «Όπως άλλαξαν τα δεδομένα μετά την αποχώρηση διαλόγους υγείας Γεννήματα έτσι και η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου αλλάζει ξανά τα δεδομένα» φέρεται να λέει ο κ. Κεγκέρογλου.
Share it:

Επικαιρότητα

Κίνημα Αλλαγής

Λοβέρδος

Πολιτική

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση