GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ 82 ΠΟΛΙΤΕΣ! Μήνυση (για τα εμβόλια) κατά Μητσοτάκη, υπουργών και λοιμωξιολόγων...

Μηνυτήρια αναφορά «για την επιβολή εξαναγκαστικών εμβολιασμών με πειραματικά εμβόλια και τις από αυτά προελθούσες και προερχόμενες συνέπειε...



Μηνυτήρια αναφορά «για την επιβολή εξαναγκαστικών εμβολιασμών με πειραματικά εμβόλια και τις από αυτά προελθούσες και προερχόμενες συνέπειες νόσησης και θανάτων προσώπων» κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας 82 πολίτες από τη Λάρισα που είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορονοϊό. 


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθερία» που αναδημοσιεύει το onlarissa.gr, η μηνυτήρια αναφορά στρέφεται κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά 15 μελών του προηγούμενου Υπουργικού Συμβουλίου -πριν τον ανασχηματισμό- όπως επίσης και κατά επτά μελών της Εθνικής Επιτροπής Λοιμωξιολόγων αλλά και, όπως αναφέρεται, κατά:

«Των συναυτουργών, συνεργών και συνυπαιτίων τούτων κυρίως για τις κατ’ επανάληψη δηλώσεις τους μέσω των μαζικών μέσων επικοινωνίας, τις προτροπές, τις πιέσεις και τις αναληθείς διαβεβαιώσεις σχετικά με την ωφέλεια των πειραματικών εμβολίων και την έλλειψη σημαντικών παρενεργειών, εξαιτίας των οποίων οδηγήθηκαν και οδηγούνται στον θάνατο και στη νόσηση εκατοντάδες εμβολιαζόμενων που από πλάνη πείστηκαν, πείθονται, ενώ άλλα θύματα εξαναγκάστηκαν και εξαναγκάζονται να υποστούν εμβολιασμούς με τα ίδια πειραματικά και ακατάλληλα εμβόλια».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση