GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΣΙΟΔΡΑ! «Με τα εμβόλια έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους...»

Η Ελλάδα, λόγω των εμβολίων κατά του κορονοϊού, εκτιμάται ότι έχει αποφύγει 8.400 θανάτους από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, εί...


Η Ελλάδα, λόγω των εμβολίων κατά του κορονοϊού, εκτιμάται ότι έχει αποφύγει 8.400 θανάτους από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την έκτακτη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε εκτενώς σε μελέτη που έχει εκπονηθεί σε μεγάλα νοσοκομεία της χώρας με επικεφαλής τον ίδιο για τα αντισώματα και την ανοσία των εμβολιασμένων και των ατόμων που έχουν νοσήσει και έγινε δεκτή για δημοσίευση.

Όπως εξήγησε, η μελέτη έγινε από την ανάγκη να έχει η χώρα μας τα δικά της δεδομένα αποτελεσματικότητας των εμβολίων και κάποιες επιστημονικές παρατηρήσεις που οδηγούν σε παρερμηνείες.

Ο καθηγητής υπογράμμισε ότι όσο αυξάνεται η εμβολιαστική κάλυψη εμφανίζονται κρούσματα και σε εμβολιασμένους, τονίζοντας ότι αυτό δεν σημαίνει πως τα εμβόλια δεν δουλεύουν και δεν είναι αποτελεσματικά. Ο κίνδυνος σε εμβολιασμένους να νοσήσουν από τους ανεμβολίαστους μειώνεται κατά 11 φορές.

2 σχόλια

  1. Δηλαδη εχουμε πανδημια της πλακας με 8400 νεκρούς σε 2 χρόνια.
    Κατάστρεψαν την ΕΛλάδα για μια μορφή Γρίπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαυτο οι μασονοι του δωκαν εναν τιμητικο τιτλο,εκει στο Πατριαρχειο.Επειδη ειναι ενας αχρηστος κλαψιαρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση