GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ALCO! ΔΙΨΗΦΙΟ προβάδισμα της ΝΔ και σε νέα δημοσκόπηση...

Προβάδισμα 10,1% διατηρεί η Νέα Δημοκρατία στην πρόβλεψη ψήφου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO, που έγινε γι...


Προβάδισμα 10,1% διατηρεί η Νέα Δημοκρατία στην πρόβλεψη ψήφου έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας ALCO, που έγινε για λογαριασμό του OPEN. 

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 35% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 24,9%. Το ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει το 6,4%, το ΚΚΕ το 5,3%, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ το 4,4% και το ΜέΡΑ το 4,1%.




Στην ερώτηση «ποιον εμπιστεύεστε περισσότερο ως πρωθυπουργό» ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 37% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό 24%.



Έντονη ανησυχία για την οικονομία
Στη δημοσκόπηση της ALCO καταγράφεται, παράλληλα, η ανησυχία των πολιτών σχετικά με την εξέλιξη της οικονομίας στη χώρα.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση αν θα μπορέσουν αν ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις τον χειμώνα, το 68% απαντά «δύσκολα», το 13 λέει ότι «δεν θα μπορέσει» και μόλις το 15% υποστηρίζει ότι θα ανταποκριθεί «εύκολα».



Επιπλέον, 43% υποστηρίζει ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ανόδου των τιμών στη ηλεκτρικό ρεύμα, το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο είναι «σωστά αλλά δεν επαρκούν», 34% τα θεωρούν «λανθασμένα» και μόλις 12% τα κρίνει σωστά και επαρκή.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση