GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙ Ο ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ τον Τσιτσιπά από το Australian Open...

Στις 17 Ιανουαρίου 2022 ξεκινά το Australian Open και το ζήτημα των ανεμβολίαστων αθλητών είναι στην κορυφή της συζήτησης όλων.  Και αυτό δι...


Στις 17 Ιανουαρίου 2022 ξεκινά το Australian Open και το ζήτημα των ανεμβολίαστων αθλητών είναι στην κορυφή της συζήτησης όλων. 

Και αυτό διότι η Αυστραλία επίσημα έβαλε «μπλόκο» στους ανεμβολίαστους αθλητές, την ώρα που μεγάλα ονόματα δεν έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και… φλερτάρουν με την απουσία τους.

Η τελευταία τοποθέτηση ήρθε από τον υπουργό Μετανάστευσης της Αυστραλίας, Άλεξ Χόκε, ο οποίος επανέλαβε δημόσια ότι όλοι όσοι εισέρχονται στη χώρα θα πρέπει να έχουν κάνει το εμβόλιο κι από αυτήν την οδηγία δεν εξαιρούνται ούτε οι συμμετέχοντες στο Australian Open.

Αυτό, φυσικά, δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία της παγκόσμιας ομοσπονδίας, το 30% των αθλητών (άνδρες και γυναίκες) δεν έχουν εμβολιαστεί πλήρως (ή και καθόλου).

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Ντόμινικ Τιμ είναι κάποιοι από αυτούς.

Η απουσία τους όμως πονοκεφαλιάζει τους διοργανωτές, καθώς θα είναι πλήγμα η μη συμμετοχή τους στη σπουδαία διοργάνωση της Αυστραλίας.

Τι λέει ο Τζόκοβιτς για το εμβόλιο
Πιο ορατό από ποτέ είναι το ενδεχόμενο απουσίας του Νόβακ Τζόκοβιτς από το Australian Open, για πρώτη φορά μετά από το 2004.

1 σχόλιο

  1. Μην πατε ρε μαγκες,πειτε και στους αλους να μπουκοταρουν,να παρουν τα τετοια τους τα κουνελοκαγκουρα.Κλειστε τους το μαγαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση