GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ! ΝΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ σεισμός στο Ηράκλειο...

Νέος σεισμός σημειώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (04/10), στο Ηράκλειο Κρήτης με μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Συγκεκ...


Νέος σεισμός σημειώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (04/10), στο Ηράκλειο Κρήτης με μέγεθος 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός έγινε στη 01:41 π.μ. και το επίκεντρο εντοπίστηκε μόλις 5 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αρκαλοχωρίου, όπου έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου και η δόνηση των 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Επίσης, το εστιακό βάθος της εν λόγω σεισμικής δόνησης υπολογίστηκε μόλις σε 0,5 χιλιόμετρα επομένως χαρακτηρίζεται ως επιφανειακός.



Από την πλευρά του, το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) κατέγραψε τον σεισμό με μέγεθος 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική εκτίμηση από το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), ο σεισμός έγινε στη 01:39 π.μ., με το επίκεντρο να εντοπίζεται 10 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των Άνω Αρχανών και το εστιακό βάθος ήταν 16 χιλιόμετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση