GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΣΠΑΣΕ o Ντέμης Νικολαΐδης για την Δέσποινα Βανδή! «ΜΕ ΚΕΡΑΤΩΝΕ έναν χρόνο με τον…»

Μια αποκάλυψη έρχεται στη δημοσιότητα για την Δέσποινα Βανδή και τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς εντείνονται οι αναφορές, ότι ο...



Μια αποκάλυψη έρχεται στη δημοσιότητα για την Δέσποινα Βανδή και τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς εντείνονται οι αναφορές, ότι ο δεύτερος υπήρξε ως τρίτο πρόσωπο στο γάμο με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, που παίζει στο «Κομάντα και Δράκοι», έχοντας ήδη γράψει ιστορία ως «Βόσκαρης» στις «Άγριες Μέλισσες», φαίνεται πως είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό, με τους φωτογράφους να τους έχουν «συλλάβει» σε ιδιαίτερες στιγμές, αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι επίσημα.

Η αντίδραση του Ντέμη στη σχέση Βανδή-Μπισμπίκη
Ο… θόρυβος, πάντως, έχει γίνει λίγο καιρό μετά το διαζύγιο της Βανδή με τον Ντέμη και το «Yes Magazine» αναφέρεται στην πρώτη αντίδραση του άλλοτε ποδοσφαιριστή και Προέδρου της ΑΕΚ, μόλις είδε τα πρώτα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτή τη σχέση.

Σύμφωνα πάντα με το «Yes Magazine», ο Ντέμης «ξέσπασε» ισχυριζόμενος πως η Δέσποινα είχε σχέση εντός του γάμου τους με τον Βασίλη Μπισμπίκη για πάνω από έναν χρόνο, γεγονός που μπορεί να έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο διαζύγιο. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως δεν υπάρχει επισήμως μια τέτοια πληροφόρηση, ούτε καν υπόνοια, κάτι που δε στοιχειοθετεί έναν τέτοιο ισχυρισμό.




Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση