GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΞΕΚΙΝΑ ΕΠΑΦΕΣ για «ενωτική υποψηφιότητά» (του;) στο ΚΙΝΑΛ...

Επαφές με τους υποψηφίους προέδρους του ΚΙΝΑΛ θα έχει ο Γιώργος Παπανδρέου. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του.  Παρέμβαση του Γι...

Επαφές με τους υποψηφίους προέδρους του ΚΙΝΑΛ θα έχει ο Γιώργος Παπανδρέου. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του. 

Παρέμβαση του Γιώργου Παπανδρέου, στη διαδικασία για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής. «Ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επιδιώκοντας μια συντεταγμένη και δημιουργική πορεία που θα οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας μεγάλης Προοδευτικής Παράταξης, ζήτησε και θα έχει επαφές με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστουδουλάκη, τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και υποψήφιο για τις εκλογές ανάδειξης του Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλη Κεγκέρογλου και τους υποψήφιους Προέδρους, Νίκο Ανδρουλάκη, Παύλο Γερουλάνο, Χάρη Καστανίδη, Ανδρέα Λοβέρδο και Παύλο Χρηστίδη» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Όπως προσθέτει, μεταξύ άλλων, δίνοντας την αίσθηση ότι ο ίδιος θα ενδιαφερόταν να ηγηθεί εάν η παρουσία του έχει "ενωτικό" χαρακτήρα, η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και συναίνεσης γύρω από τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Προοδευτικής Παράταξης «είναι η αναγκαία συνθήκη που θα μας οδηγήσει στην οικοδόμηση μιας ισχυρής Παράταξης». Μάλιστα, γνωστοποιεί πως έχει ενημερωθεί και η Φώφη Γεννηματά.

Υπενθυμίζεται πως χθες παρατάθηκε η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσε η Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του κόμματος προς τη Φώφη Γεννηματά και την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή.

Τα τελευταία 24ωρα, Βασίλης Κεγκέρογλου, Παύλος Γερουλάνος και Παύλος Χρηστίδης κατέθεσαν την υποψηφιότητά τους και είχαν ζητήσει να παραταθεί η προθεσμία για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση