GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΣΟΒΙΕΤ αμπέχονο και σφυροδρέπανο! Στο πλευρό της Τζούλιας Νόβα η Βικτώρια Καρύδα...

Φόρεσε αμπέχονο από την εποχή της ΕΣΣΔ, καρφίτσωσε και το σφυροδρέπανο κι έστειλε το δικό της πολιτικό μήνυμα...  H Τζούλια Νόβα στο πρόσωπο...


Φόρεσε αμπέχονο από την εποχή της ΕΣΣΔ, καρφίτσωσε και το σφυροδρέπανο κι έστειλε το δικό της πολιτικό μήνυμα... 

H Τζούλια Νόβα στο πρόσωπο της Βικτώριας Καρύδα απέκτησε νέα «συντρόφισσα»! Μετά το πρώην κορίτσι του «Τροχού της τύχης», το «Σοβιέτ μέτωπο» ενισχύεται με υπερόπλα, μια και η καλλονή που η μοίρα τής έπαιξε άσχημα παιχνίδια την περίοδο που ήταν στο «My Style Rocks», με την εν ψυχρώ δολοφονία του άντρα της, αποφάσισε να συστρατευθεί με τη Νόβα και μάλιστα με φουλ στρατιωτική διάθεση, λες κι έχει ξεπηδήσει από τα χαρακώματα!


Η Βικτώρια Καρύδα, λοιπόν, το πήγε πιο μακριά από τη Νόβα (που έπεσαν να τη φάνε όταν πόζαρε με μπλούζα με το… σφυροδρέπανο και τα ρωσικά αρχικά της Σοβιετικής Ενωσης)! Φόρεσε αμπέχονο από την εποχή της ΕΣΣΔ, καρφίτσωσε και το σφυροδρέπανο κι έστειλε το δικό της πολιτικό μήνυμα! Το μοντέλο με πατέρα Ελληνα και μητέρα Ουκρανή μπήκε και αυτό στον «λόχο» της Τζούλιας και έτσι όπως πάει το πράγμα το επόμενο φεστιβάλ της ΚΝΕ θα είναι γεμάτο από μοντέλα-«συντρόφισσες»!

Ο κακός χαμός πάντως είχε αρχίσει πριν από λίγες ημέρες, με τη Νόβα να δέχεται τα πυρά ακολούθων της όταν ανέβασε τη φωτογραφία με την περιβόητη μπλούζα! Η ίδια δεν είχε μασήσει από τα πυρά και βγαίνοντας στην αντεπίθεση είχε πει: «Οσο ήταν η Σοβιετική Ενωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωσή σου. Εντάξει, δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει στο εξωτερικό, οκ, και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. ΟΚ, αλλά κατά τα άλλα δεν ήταν και τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά τη διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί, οπότε -χωρίς να συμφωνώ να ξαναγινόταν η Σοβιετική Ενωση- δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσο άσχημα εκείνα τα χρόνια».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση