GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ στο Ρέθυμνο! «Μπούκαρε» στο μπαρ με το αγροτικό γιατί η «ουρά» ήταν μεγάλη...

Απίστευτες στιγμές καταγράφηκαν έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο, όπου οδηγός αγροτικού 4X4 μπούκαρε μέσα στον χώρο για να μην περιμένει τον έλεγχο ...


Απίστευτες στιγμές καταγράφηκαν έξω από μπαρ στο Ρέθυμνο, όπου οδηγός αγροτικού 4X4 μπούκαρε μέσα στον χώρο για να μην περιμένει τον έλεγχο πιστοποιητικών.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό, η «ουρά» για να μπει ο κόσμος στο μπαρ ήταν μεγάλη το βράδυ του Σαββάτου (30/10).

Έτσι, ένας ανυπόμονος άνδρας έβαλε μπρος το όχημα του και εισέβαλε στο μπαρ, αφού δεν του είχε επιτραπεί η είσοδος στο κατάστημα, καθώς δεν δέχθηκε να επιδείξει την ταυτότητά του, προκειμένου να γίνει ταυτοποίηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού του.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο οδηγός έπεσε με ταχύτητα την πρώτη φορά, έκανε όπισθεν και ξαναέπεσε και δεύτερη φορά στην είσοδο του καταστήματος.


Μάλιστα, κάποιος του πέταξε και ένα αντικείμενο την ώρα που έκανε αυτή την ενέργεια, στην προσπάθειά του να τον εμποδίσει, ώστε να μην τραυματιστούν άνθρωποι.
Σύμφωνα με το creta24.gr, επικράτησε ένταση, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.
Ο άνδρας που ήταν σε έξαλλη κατάσταση κατάλαβε το λάθος του και διαβεβαίωσε τον καταστηματάρχη πως θα πληρώσει τα «σπασμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση