GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΟΝΟΙ-ΕΚΠΛΗΞΗ! Βαπτίστηκε η μικρή Λυδία στην Αλόννησο...

Σήμερα Κυριακή πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Αλόννησο. Σύμφωνα με πλη...



Σήμερα Κυριακή πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της μικρής Λυδίας, κόρης της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην Αλόννησο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER, η βάφτιση έγινε σε ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του νησιού, όπως είχε γίνει και η βάφτιση της μητέρας της. Η βάφτιση έγινε σε ένα μικρό εκκλησάκι που βρίσκεται κοντά στο νεκροταφείο όπου είναι θαμμένη η μητέρα της.

Νονές της Λυδίας ήταν δυο παιδικές φίλες της Καρολάιν από την Αλόννησο. Η μικρή Λυδία μεγαλώνει στο νησί όπου μεγάλωσε η μητέρα της και ομορφαίνει μέρα με τη μέρα.

Όσον αφορά την καθημερινότητα της μικρής Λυδίας, τόνισε ότι “η μικρή Λυδία είναι καλά και όπως και όπως η μητέρα της γίνεται πιο όμορφη κάθε μέρα. Περπατάει με αυτοπεποίθηση και γοητεύει όσους την γνωρίζουν. Δυστυχώς αν και έχει μια νέα κούνια, αρνείται να κοιμηθεί μόνη της”, είχε αποκάλυψε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση