GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΟΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Στο έλεος της κακοκαιρίας «Μπάλλος» παραμένει η Αττική...

Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος» σε όλη τη χώρα, ενώ από το πρωί της Πέμπτης και η Αττική βρίσκεται αντ...


Σοβαρά προβλήματα έχει προκαλέσει η επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος» σε όλη τη χώρα, ενώ από το πρωί της Πέμπτης και η Αττική βρίσκεται αντιμέτωπη με έντονα πλημμυρικά φαινόμενα που έχουν προκαλέσει οι καταρρακτώδεις βροχές, αλλά και με διακοπές ρεύματος εξαιτίας των κεραυνών που πέφτουν στο Λεκανοπέδιο. 

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, οι κάτοικοι της Αττικής έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα μήνυμα από το 112.

Διακοπή κυκλοφορίας και κλήσεις για πλημμύρες
Την ίδια στιγμή, μετ' εμποδίων εξελίσσεται η κίνηση των οχημάτων λόγω της έντασης της κακοκαιρίας «Μπάλος», με την κυκλοφορία να διακόπτεται σε τμήμα της λεωφόρου Κηφισίας λόγω μεγάλης ποσότητας νερού.

Έχει κλείσει συγκεκριμένα το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα από το ύψος του Φάρου Ψυχικού και η Τροχαία πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας στον παράδρομο.

Επίσης λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι, διεκόπη, λόγω συσσώρευσης υδάτων από τις ισχυρές βροχοπτώσεις, η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και από το ύψος της διχάλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Συγγρού.

Λόγω συσσώρευσης νερού διακόπηκε, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η κυκλοφορία των οχημάτων σε σημεία του Μαρκόπουλου. Συγκεκριμένα, στη διασταύρωση των οδών Μαρκόπουλου και Ελπίδος και στην οδό Λ. Κατσώνη, από τη γέφυρα Βρυούλων έως την οδό Περικλέους.

Νωρίτερα, είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην Πειραιώς λόγω συσσώρευσης υδάτων στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος της οδού Πέτρου Ράλλη και στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας.



Το μήνυμα ανέφερε: «Προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν ή μπορεί να πλημμυρίσουν». Γίνονται επίσης συστάσεις προς τους πολίτες να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των Αρχών.



Στην Αττική από το πρωί σημειώνονται ισχυρές βροχές, έχοντας δημιουργήσει προβλήματα.

Η Πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για πλημμύρες κυρίως σε υπόγεια σε Νέα Φιλαδέλφεια, Κάτω Πατήσια, Περιστέρι, Μοσχάτο και Κηφισιά.

Στο Ταύρο Αττικής, οι δυνατοί άνεμοι προκάλεσαν πτώσεις δέντρων τα οποία έπεσαν πάνω σε σταθμευμένα οχήματα προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση