GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΑΝΟΙΞΑΝ» οι ουρανοί! Η κακοκαιρία «Αθηνά» πνίγει την ...Αθήνα

Σφοδρή καταιγίδα ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής στην Αττική με τους ουρανούς να... ανοίγουν, προκαλώντας πολλά  προβλήματα.  ...


Σφοδρή καταιγίδα ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής στην Αττική με τους ουρανούς να... ανοίγουν, προκαλώντας πολλά  προβλήματα.   

Μέσα σε λίγα λεπτά, κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ όσοι βρίσκονταν έξω πιάστηκαν εξ... απρόοπτου καθώς ο καιρός δεν προμήνυε καταιγίδα και μάλιστα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η κακοκαιρία «Αθηνά», μάλιστα, αναμένεται να... αγριέψει περισσότερος τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με τις προβλέψεις του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Μεταξύ άλλων, σημαντικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές της Πελοποννήσου και της Βόρειας Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα βροχές θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από αυξημένη κεραυνική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Περισσότερο θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, τα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, η Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και το βράδυ το Βορειοανατολικό Αιγαίο, η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη. Στις περιοχές που θα δεχθούν σημαντικές ποσότητες βροχής, συμπεριλαμβάνονται πυρόπληκτες περιοχές της Πελοποννήσου και της Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση