GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ! ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ και γιουχαΐσματα για την (υπουργό) Μ. Γκάγκα στην Κατερίνη...

Την Κατερίνη στην Πιερία επισκέφθηκε η Μίνα Γκάγκα, αναπληρώτρια υπουργός Υγείας. Στην πόλη κινητοποίηση είχαν οργανώσει οι υγειονομικοί. Όπ...


Την Κατερίνη στην Πιερία επισκέφθηκε η Μίνα Γκάγκα, αναπληρώτρια υπουργός Υγείας. Στην πόλη κινητοποίηση είχαν οργανώσει οι υγειονομικοί.

Όπως αναφέρει το pierianews.gr, με αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα, αλλά και κρεμασμένες τις στολές εργασίας τους υποδέχτηκαν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί σε αναστολή την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας κατά την επίσκεψη της στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου είχε συνάντηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και την 3η ΥΠΕ, καθώς και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ιατρικούς φορείς της Πιερίας. 

Τα συνθήματα 
Oι συγκεντρωμένοι, μόλις κατέφθασε η κ. Γκάγκα στο νοσοκομείο, άρχισαν να φωνάζουν «Πάρτε πίσω τις αναστολές» και μετά προχώρησαν σε γιουχαΐσματα. Τη Μίνα Γκάγκα υποδέχθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης οι τρεις βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη και Σάββας Χιονίδης, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία της ΕΛ.ΑΣ.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση