GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ αφέθηκε ο τραγουδιστής Αλέξης Πρεβενάς για την κοκαΐνη...

Ελεύθερος αφέθηκε ο τραγουδιστής Αλέξης Πρεβενάς, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου με ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε...



Ελεύθερος αφέθηκε ο τραγουδιστής Αλέξης Πρεβενάς, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου με ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της συντρόφου του.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του μία φορά τον μήνα.



Με τους ίδιους όρους αφέθηκε ελεύθερος ο ένας εκ των συγκατηγορουμένων.

Ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκε η σύντροφός του, στο αυτοκίνητο της οποίας βρέθηκαν τα ναρκωτικά.

Ανακριτής και εισαγγελέας διαφώνησαν ως προς το αν θα προφυλακιστεί ο τέταρτος συγκατηγορούμενός τους, ο οποίος τοποθέτησε τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο. Την τύχη του ως προς την προφυλάκιση ή μη θα κρίνει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Εξερχόμενος από τα δικαστήρια του Πειραιά, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Ήταν ένα λάθος. Ήταν για προσωπική χρήση. Δεν θα ξαναγίνει».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση