GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΡΙΦΘΗ Ο ΚΥΒΟΣ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ την υποψηφιότητά του ο Γ. Παπανδρέου...

Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, φέρεται να έχει λάβει τις αποφάσεις του, όσον αφορά το δικό του ρόλο στις επικείμενες εκλογές για...



Ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, φέρεται να έχει λάβει τις αποφάσεις του, όσον αφορά το δικό του ρόλο στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής. 


Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο κ. Παπανδρέου πρόκειται να ανακοινώσει πως θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος. Συγκεκριμένα, αναμένεται να ανακοινώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, είτε μέχρι το μεσημέρι, καθώς αμέσως μετά αναχωρεί για την Κωνσταντινούπολη, είτε αμέσως μετά την επιστροφή του στην Αθήνα, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Εξάλλου, με ανάρτησή του στο Twitter, με αφορμή τα 40 χρόνια από την ιστορική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981, είχε ουσιαστικά προαναγγείλει τη συμμετοχή του στην εκλογική αναμέτρηση, κάνοντας λόγο για «νέους αγώνες» – παρά το γεγονός ότι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού διαμηνύουν ότι η ανάρτηση δεν σχετίζεται με τις όποιες αποφάσεις του.

Ωστόσο, πολλοί εκτιμούν ότι με την συγκεκριμένη ανάρτηση, ο κ. Παπανδρέου, ουσιαστικά, έδωσε το «στίγμα» του, μέσα από την φράση που αξιοποίησε, με αφορμή τα 40 χρόνια από την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981, χαρακτηρίζοντας την φετινή 18η Οκτώβρη ως «αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού».

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη ξεκινήσει τηλεφωνήματα για τη συγκέντρωση υπογραφών από την Κεντρική Επιτροπή, καθώς ο κ. Παπανδρέου δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία συλλογής 5.000 υπογραφών από τη βάση.

Στόχος είναι οι 45 υπογραφές που απαιτούνται από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής (15%), προκειμένου να τις παρουσιάσει στην ΕΔΕΚΑΠ την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, που λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων.

Στελέχη της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ, μάλιστα, ανεβάζουν σε 65 τα μέλη του οργάνου, που θα υπογράψουν υπέρ της υποψηφιότητας Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση