GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΙΑΣΚΟ! Αποφυλακίστηκε ο «Ινδιάνος» που κατηγορήθηκε για τη δολοφονική επίθεση σε αστυνομικό στη Ν. Σμύρνη...

Επτά μήνες μετά την προφυλάκισή του, αφήνεται ελεύθερος ο «Ινδιάνος», ο 30χρονος που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονική επίθεση σε αστυνομικ...


Επτά μήνες μετά την προφυλάκισή του, αφήνεται ελεύθερος ο «Ινδιάνος», ο 30χρονος που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονική επίθεση σε αστυνομικό στα σοβαρά επεισόδια της Νέας Σμύρνης.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του φαινόταν ότι η υπόθεση «μπάζει», αφού ο αυτόπτης μάρτυς, που πάνω του βασίστηκε η ΕΛΑΣ, είχε ενδοοικογενειακές προστριβές μαζί του. Επιπλέον είχε άλλοθι ο κατηγορούμενος και υπήρχε βίντεο, σύμφωνα με το οποίο την ώρα των επεισοδίων στην Νέα Σμύρνη αυτός αθλούνταν σε μικρό γήπεδο μπάσκετ στην Ελευσίνα.

Έτσι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, μετά από σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας Αθηνών, αποφάσισε την άμεση αποφυλάκισή του.

Όπως δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου «Ινδιάνου» Παύλος Σαράκης «η ελληνική Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα το Δικαστικό Συμβούλιο Αθηνών δικαίωσε τις νομικές μας προσπάθειες να αφεθεί ελεύθερος ένας αθώος συμπολίτης μας, που δόλια κατηγορήθηκε από τον συγγενή του, για την εγκληματική πράξη εις βάρος του αστυνομικού στην Ν. Σμύρνη. Εδώ και επτά μήνες ουδένα έτερο ενοχοποιητικό στοιχείο προέκυψε από την ανακριτική έρευνα εις βάρος του εντολέα μας. Αντιθέτως τεκμηριώθηκαν πλήρως οι ισχυρισμοί του, ότι όχι μόνον δεν συμμετείχε στην εγκληματική ενέργεια κατά του αστυνομικού, αλλά εκείνον τον χρόνο έπαιζε μπάσκετ με τους φίλους του στην Ελευσίνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση