GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ! ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ η Φώφη Γεννηματά από τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ...

Αποσύρεται η Φώφη Γεννηματά από την διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, μετά την υποτροπή που παρουσίασε η υγεία της!    Σε ανακοίνω...


Αποσύρεται η Φώφη Γεννηματά από την διαδικασία εκλογής νέου Προέδρου του ΚΙΝΑΛ, μετά την υποτροπή που παρουσίασε η υγεία της!   

Σε ανακοίνωσή της, η κυρία Γεννηματά αναφέρει: «Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης»

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εισήχθη εκτάκτως, χθες το βράδυ, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της κ. Γεννηματά οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.
Σημειώνεται πως χθες, η κ. Γεννηματά ακύρωσε την παρουσία της σε εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση