GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "Πόλεμος του Οκτώβρη"... Η διαστρέβλωση της ιστορίας στο μεγαλείο της ως σήμερα...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η Ιστορία δεν ψεύδεται! Ψεύδονται αυτοί που την γράφουν!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η Ιστορία δεν ψεύδεται!
Ψεύδονται αυτοί που την γράφουν!


Ο "Πόλεμος του Οκτώβρη"

6 Οκτώβρη 1973... 6 Οκτώβρη 2021... Η Συρία τιμά την 48η επέτειο του Απελευθερωτικού Πολέμου του Οκτώβρη, ο οποίος αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό γεγονός στη σύγχρονη Αραβική ιστορία με τις έννοιες, τις διαστάσεις και τις επιπτώσεις στη αραβοϊσραηλινή σύγκρουση.

Η πανωλεθρία του "ανίκητου στρατού" των ναζί σιωνιστών του κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη -παρά την συστηματική διαστρέβλωση της ιστορίας μέχρι τις μέρες μας-,  εκφράζεται από τους αιχμαλώτους σιωνιστές που παραδίδονται ασταμάτητα, ταπεινωμένοι μπροστά στο στρατό του... "δικτάτορα Χαφέζ Αλ Άσαντ", όπως τον χαρακτηρίζει η δυτική ιστοριογραφία.
Πουθενά δεν γράφεται αυτή η αλήθεια, γιατί προσβάλει βάναυσα την προπαγάνδα για το "κύρος" του κατοχικού σιωνιστικού καθεστώτος απαρτχάιντ στην Παλαιστίνη. Το ότι σ' εκείνο τον "Πόλεμο του Οκτώβρη" οι σιωνιστές είδαν 91 πολεμικά τους αεροσκάφη να καταρρίπτονται μέσα σε δέκα (10) ώρες και οι ισραηλινοί ναζί στρατιώτες να παραδίδονται ηττημένοι.
Αποσιωπούν πως για εκείνη την ήττα παραιτήθηκαν, για να ηρεμήσουν την τρομοκρατημένη ισραηλινή κοινή γνώμη, η πρωθυπουργός Golda Meir, ο υπουργός Άμυνας Moshe Dayan κι ο αρχηγός του ισραηλινού ΓΕΕΘΑ David Elazar.

Η διαστρέβλωση της ιστορίας στο μεγαλείο της ως σήμερα...
Η δήθεν έγκυρη "Βικιπαίδεια ή Wikipedia" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα της προπαγάνδας του παγκόσμιου σιωνιστικού κινήματος: «Ο πόλεμος τελείωσε με στρατιωτική νίκη του Ισραήλ, που ακολουθήθηκε από μακροσκελείς διαπραγματεύσεις, καταλήγοντας στο Συνέδριο της Γενεύης. Η Συνθήκη Ειρήνης υπογράφηκε το Μάιο του 1974. Το Ισραήλ εξαρχής επιθυμούσε ειρήνη γι' αυτό και συμφώνησε σε υποχωρήσεις...»... μας ενημερώνει το όργανο του διεθνούς κεφαλαίου "el.wikipedia".

Τότε η διεθνιστική αλληλεγγύη στη Συρία των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως και σήμερα, είχε κι έχει ονοματεπώνυμο. Όσοι δεν διαθέτουν μνήμη χρυσόψαρου καλό είναι να θυμούνται.

Σήμερα ο Αραβικός στρατός της Συρίας, ο Άξονας της Αντίστασης στους ιμπεριαλιστές δίνουν τη δική τους νικηφόρα μάχη.
Σήμερα ο λαός της Συρίας κέρδισε τη μεγαλύτερη μάχη στην παγκόσμια ιστορία, για τη διατήρηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας. Η Συρία μετατράπηκε σε τάφο για τους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες τους και θα απελευθερώσει ακόμη και την τελευταία σπιθαμή Συριακής γης υπό κατοχή!

Η νίκη του Οκτώβρη συνέβαλε στη δημιουργία μιας κουλτούρας Αντίστασης στην Παλαιστίνη, το Λίβανο και τη Συρία.

Μετά από 48 χρόνια, η Συρία συνεχίζει να αντιστέκεται και να απορρίπτει κάθε είδους συμφωνία παράδοσης. Αρνείται να παραιτηθεί από τα δικαιώματά της και μπόρεσε να σταματήσει όλες τις προσπάθειες των ΗΠΑ και της Δύσης να καταλύσουν την Κυριαρχία κι Ανεξαρτησία της.

Η Συρία καθώς κέρδισε τη μεγάλη νίκη επί του Ισραήλ πριν από 48 χρόνια, σήμερα ο Συριακός Στρατός είναι αφοσιωμένος στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας μέχρι να απελευθερώσει όλη τη Συρία από την ξένη κατοχή: Ιντλίμπ, Αφρίν, Γκολάν και φυσικά το κατεχόμενο βόρειο τμήμα από ΗΠΑ με χωροφύλακες τους Κούρδους λακέδες των ιμπεριαλιστών.

Ο πρόεδρος Άσαντ είναι σαφής:
«Βρισκόμαστε μπροστά σε τέσσερις (4) πολέμους.
Ο πρώτος πόλεμος είναι στρατιωτικός...
Ο δεύτερος πόλεμος είναι το εμπάργκο...
Ο τρίτος πόλεμος είναι εκείνος των ΜΜΕ...
Ο τέταρτος πόλεμος είναι αυτός που εξαπολύουν οι διεφθαρμένοι... (...)
Οι εμπειρίες. τα μαθήματα είναι αυτά που χτίζουν τα έθνη, που σφυρηλατούν τα έθνη και γι' αυτό η Συρία άντεξε... επειδή αντιμετώπισε τους πολέμους με κουράγιο και πίστη στην πατρίδα... (...)
Οι Αμερικανοί δεν προστάτευσαν, πλήρωσαν για ανταλλάγματα. Η πατρίδα προστάτευσε το λαό και ο Αραβικός στρατός της Συρίας το απέδειξε. Ενωμένοι δεν έχουμε καμία ανησυχία απέναντι σ' οποιαδήποτε απειλή... (...)
Ο Ερντογάν είναι ένας μικρός υπάλληλος των ΗΠΑ κι η "ασφαλής ζώνη" που θέλει σήμερα η Τουρκία είναι ίδια μ' αυτή που παρακαλούσε τους Αμερικανούς... (...)
Είναι Εθνική αξίωση... θα απελευθερωθεί κι η τελευταία ίντσα της Συρίας από οποιοδήποτε εχθρό κατέχει σήμερα τμήματα της Πατρίδας... (...)».
Η "πολιτισμένη" δύση θα πληρώσει το τίμημα που αναλογεί για τη δεκάχρονη ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας. Η ήττα θα είναι εκκωφαντική και θα ξεπεράσει την ήττα των αμερικανοσιωνιστών στον "Πόλεμο του Οκτώβρη"... γιατί συνεχίζει ν' αγνοεί [Βλέπε σε: Η δύση αγνόησε πως ο λαός της Συρίας διέπεται από "Εθνο"-Μπολσεβικισμό... κι ήρθε η ήττα!].
 
Ιντλίμπ... Ερχόμαστε!
 
«Να μην σκέφτονται οι εχθροί μας ότι υπάρχει δυνατότητα
να κερδίσουν από την πολιτική εκείνο που δεν κατάφεραν
να αποκτήσουν με την τρομοκρατία.
Μαζί τους ούτε συμφωνίες, ούτε πρεσβείες.
ΤΙΠΟΤΑ»
Μπασάρ Αλ Άσαντ, Πρόεδρος της Συρίας
Δαμασκός, 20 Αυγούστου 2017
 
 
«Οι αναμνήσεις μας είναι η δύναμή μας.
Ας μην αφήσουμε ποτέ να σβηστούν από τη μνήμη
οι ηρωικοί σταθμοί της Ιστορίας μας
κι όταν η νύχτα επιχειρεί να ξανάρθει
εμείς ας βάλουμε φωτιά στις μεγάλες επετείους,
όπως θα ανάβαμε πυρσούς»
Βίκτωρ Ουγκό, από γράμμα στον Λουί Μπλανκ (1877)
 
«Ο Θεός να σε προστατεύει… ω Συρία * Allāh yahmiki yā Sūriya *  الله يحميكي يا سوريا
Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του»!»

[Βλέπε, σε: «Κάθε άνθρωπος έχει δύο πατρίδες. Τη δική του και τη Συρία»!]

 

 

«Όποιος νιώθει κι ασπάζεται τα ιδανικά των μαρξιστών-λενινιστών,
οφείλει να κάνει δικό του τον αγώνα του Συριακού λαού
και του προέδρου Μπασάρ Αλ Άσαντ.
Όποιος σήμερα στρέφει αλλού το πρόσωπό του,
θα κριθεί από την ιστορία»


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση