GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ η κυκλοφορία στην Αττική Οδό...

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αττική Οδό, η οποία είχε κλείσει στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος του Ασπροπύργου, λόγω έντασης που επικρά...


Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Αττική Οδό, η οποία είχε κλείσει στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στο ύψος του Ασπροπύργου, λόγω έντασης που επικράτησε στην περιοχή.

Νωρίτερα, επεισόδια σημειώθηκαν στη Αττική Οδό, στο ύψος του Ασπροπύργου, όπου είχαν συγκεντρωθεί σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. περίπου 100 άτομα, στον απόηχο της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 20χρονου.

Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες προς τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έβαλαν φωτιές σε λάστιχα και κάδους απορριμμάτων, κατά το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Παράλληλα, έκαψαν και ένα βανάκι της «Αττικής Οδού», σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση.

Λόγω της έντασης, η κυκλοφορία στην Αττική Οδό διεκόπη προσωρινά στο ρεύμα προς Ελευσίνα, μετά την έξοδο 4 στον Ασπρόπυργο. Προληπτικά έκλεισε και το ρεύμα της Αττικής Οδού προς αεροδρόμιο, στην είσοδο από την Ολυμπία Οδό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση