GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΥΤΟ! Κατερίνα Καραβάτου: «Ονειρεύτηκα ότι παντρεύτηκα τον Κυριάκο Μητσοτάκη...»

Το ακούσαμε κι αυτό! Το μεσημέρι του Σαββάτου, 2 Οκτωβρίου, η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Mega έκανε μια απίθανη αποκ...



Το ακούσαμε κι αυτό!


Το μεσημέρι του Σαββάτου, 2 Οκτωβρίου, η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Mega έκανε μια απίθανη αποκάλυψη.

Με αφορμή την εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου στους συνεργάτες της πως έχει δει πολλές φορές στον ύπνο της να παντρεύεται, αλλά όχι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Κατερίνα Καραβάτου διηγήθηκε το δικό της όνειρο με παντρειά!

Αρχικά, η παρουσιάστρια δεν είπε το όνομά του, στη συνέχεια όμως, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στον «αέρα» για τα στοιχεία του. Με τα πολλά, η Μαρία Ηλιάκη, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ο Βασίλης Βλάχος κατάφεραν να μαντέψουν ότι πρωταγωνιστής στο όνειρο της Κατερίνας Καραβάτου ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν ήθελα να γίνει, αλλά συνέβη στο όνειρό μου» είπε η Κατερίνα Καραβάτου, δείχνοντας αμηχανία για τα όσα ειπώθηκαν. Οι συνεργάτες της αντιμετώπισαν το θέμα με χιούμορ, όπως ήταν φυσικό.

Δείτε το στιγμιότυπο:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση