GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ 'ΧΑΣΕ μέχρι και ο... Αυτιάς! «ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ τις πλημμύρες στην Εύβοια με τα καμένα» ζήτησε ο (απερίγραπτος) Στ. Πέτσας

Για τις πλημμύρες στη Βόρεια Εύβοια, οι οποίες έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στην περιοχή μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Σ...


Για τις πλημμύρες στη Βόρεια Εύβοια, οι οποίες έχουν προκαλέσει μεγάλες καταστροφές στην περιοχή μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας το πρωί. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αρχικά σημείωσε ότι οι ζημιές είναι κοντά στη θάλασσα. «Έχει μεγάλη διαφορά αυτό από το να συνδέουμε τα καμένα με τις ζημιές κοντά στη θάλασσα. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα με τα καμένα», δήλωσε.

Σε εκείνο το σημείο μέχρι και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιώργος Αυτιάς, απορώντας με την εξωφρενική αυτή προσέγγιση, σχολίασε: «όταν το καμένο είναι πάνω και υπάρχει πλημμύρα, τότε χαλάει ο δρόμος κάτω. Είναι απλό...».

 Λίγη ώρα πριν μιλήσει ο Στέλιος Πέτσας, ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ που βρέθηκε στη Βόρεια Εύβοια έδειχνε τις καμένες δασικές εκτάσεις και σημείωνε ότι «η περιοχή είναι ανοχύρωτη». «Ο χείμαρρος κατέβασε μεγάλη ποσότητα νερού και δεν υπήρχε τίποτα να σταματήσει αυτό το νερό που έφτασε μέχρι την παραλία», τόνιζε ο ρεπόρτερ.

Σχετικά με τις καταστροφές που έχουν αφήσει πίσω τους οι πλημμύρες, ο κ. Πέτσας υπογράμμισε ότι θα «κάνουμε ό,τι μπορούμε». «Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε δίπλα και στους πολίτες με τα επιδόματα και στους δήμους με τα έργα αποκατάστασης», σημείωσε στη συνέχεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκπομπή του OPEN «Τώρα ό,τι συμβαίνει» , ο αντιδήμαρχος Μαντουδίου, Δημήτρης Σκοπελίτης, περιγράφοντας τις καταστροφές που έχουν προκαλέσει οι πλημμύρες τόνισε ότι «τα αντιπλημμυρικά έργα θα έπρεπε να είχαν ξεκινήσει χθες. Πρέπει να γίνουν γρήγορα ενέργειες γιατί αλλιώς θα βλέπουμε συχνά τέτοιες εικόνες» υπογράμμισε.

1 σχόλιο

  1. Ετσι μπραβο,καλη προσπαθεια,γιατι πολλοι απο σας δυσκολευεστε να καταλαβετε ποσο μαλακες ειστε που τους ψηφισατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση