ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΕΣ εικόνες μετά τον καθαρισμό του βυθού στην Πάρο...

Share it:

Εικόνες γροθιά στο στομάχι μετά από δράση καθαρισμού του βυθού στην Πάρο. Αποκαρδιωτικές οι εικόνες και από παρόμοια δράση στη Νάουσα.

Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες από τα αντικείμενα που συνέλεξαν εθελοντές της περιβαλλοντικής οργάνωσης Aegean Rebreath σε δράση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με στόχο τον καθαρισμό του βυθού στην περιοχή Βίντζι της Παροικίας στην Πάρο.

Οι εικόνες που δημοσιεύει το parianostypos.gr, είναι «γροθιά» στο στομάχι, καθώς η στεριά γέμισε σκουπίδια.


Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε παρόμοια δράση και στη Νάουσα, με το αποτέλεσμα να ήταν επίσης αποκαρδιωτικό.
Σημειώνεται ότι με την Aegean Rebreath που εργάζεται για την απορρύπανση των ακτών και των βυθών και την αποκατάσταση της ισορροπίας της θαλάσσιας ζωής, δεν συλλέγονται απλώς τα απορριπτόμενα αντικείμενα αλλά ανακυκλώνονται και επαναχρησιμοποιούνται.
Share it:

Εικόνες

Επικαιρότητα

Θέματα

Κοινωνία

Περιβάλλον

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση