GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ στις παρελάσεις!

Έκκληση προς όλους τους πολίτες που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου -είτε την στρατιωτική είτε τις μαθητικές-...


Έκκληση προς όλους τους πολίτες που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου -είτε την στρατιωτική είτε τις μαθητικές- να φοράνε μάσκες, έκανε η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου. 

«Όσο ο ιός εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσα μας θα πρέπει να επιλέγουμε τις δραστηριότητες μας και να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας. Ανασκοπήσαμε τα βασικά μέτρα προστασίας, που περιλαμβάνουν τη χρήση μάσκας, την τήρηση αποστάσεων και το πλύσιμο των χεριών. Είναι σαφές ότι στις παρελάσεις θα πρέπει όλοι να φοράνε μάσκα», είπε στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης.

Και πρόσθεσε: «Προτρέπουμε όλους τους συνανθρώπους μας που είναι ηλικιωμένοι ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες να κάνουν το εμβόλιο της γρίπης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση