GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ! «ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ όσοι δεν εμβολιάζονται» κραυγάζει ο μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος...

Πλήρη αντιστροφή των εννοιών περι ελευθερίας έκανε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος, παρομοιάζοντας του “αντιεμβολιαστές”...


Πλήρη αντιστροφή των εννοιών περι ελευθερίας έκανε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεος, παρομοιάζοντας του “αντιεμβολιαστές” με ναζιστές που εύχονται να εξαφανιστούν τα αδύναμα στοιχεία της κοινωνίας.

Μάλιστα έκανε λόγο για ταύτιση με ναζιστικές πρακτικές του Χίτλερ και του Νίτσε… που αυτός ο κοινός σκοπός μεταξύ των δύο, αν όχι σε διαστρέβλωση μάλλον περισσότερο σε αγραμματοσύνη παραπέμπει.

Δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Σήμερα βλέπουμε συνεχώς να κυριαρχούν οι ναζιστικές νοοτροπίες.
Οι ναζιστικές θεωρίες συνδέονται με τον αντιεμβολιασμό.
Και συνδέονται γιατί απλούστατα η θεωρία του Νίτσε (;;;;) και του Χίτλερ είναι να εξαφανιστούν όλα τα αδύνατα στοιχεία μέσα στην κοινωνία και να υπάρξουν υγιείς άνθρωποι, η λεγόμενη Αρία Φυλή.
Οπότε δεν χρειάζονται εμβόλια, να έρχονται οι αρρώστιες και να εξαφανίζονται οι άνθρωποι για να παραμείνουν οι υγιείς τελικά.
Αυτό μια ελεύθερη Πολιτεία, μια ελεύθερη κυβέρνηση και μια δημοκρατία δεν το επιτρέπει. Να είμαστε ελεύθεροι πολίτες απαλλαγμένοι από νοοτροπίες ναζιστικές και φασιστικές  Αμήν!»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση