GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! "Θαυμάστε την αθάνατη Ελληνική δικαιοσύνη..."

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος Θαυμάστε την αθάνατη Ελληνική δικαιοσύνη της μίζας του...

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος
Θαυμάστε την αθάνατη Ελληνική δικαιοσύνη της μίζας του... ματωμένου χρήματος πάνω στη δολοφονία της φύσης και την δυστυχία των ανθρώπων.
Παρασκευή ενημερώθηκα από τη δικηγόρο μου  στην αγωγή που μου ζητούσαν οι δυο πολυεθνικές ιχθυοκαλλιέργειες AMERRA CAPITAL και MUBADALA και είχε απορριφθεί αθωώνοντας με πρωτόδικα πως στην έφεση που είχαν κάνει οι εταιρίες αυτές η δικαιοσύνη της Κέρκυρας στο 1.083.000 ευρώ που μου ζητάγανε για διαφυγόντα κέρδη και δυσφήμηση  με δικάζει 10.000 χιλιάδες ευρώ να καταβάλω σε αυτούς που τσακίζουν τη φύση και ταΐζουν τον κόσμο σάπια τροφή.
Απέρριψε την πρωτόδικη απόφαση και ενώ οι πολυεθνικές σαν μαφιόζοι  είχαν βάλει πίσω από την πλάτη μου σε αυτή για να την κερδίσουν τα 10 χρόνια φυλακή σε εξύβριση και απειλή σε μήνυση στελέχους της που δέχτηκα από  εξαγορασμένους δικαστές χωρίς αναστολή και έφεση  που δεν υπάρχει νομικά   για να με παρουσιάσουν επικίνδυνο. Αλλά αυτά δεν μετράνε μπροστά στο συμφέρον, την διαπλοκή και το παραδικαστικό κύκλωμα.
Έτσι λοιπόν οι δικαστές στη Κέρκυρα νομίζοντας πως θα με φοβίσουν με δικάζουν στην έφεση
-Σε 10.000 χιλ ευρώ από τα 1.083.000 ευρώ που ζητούσε η εταιρία.
-Σε 1000 ευρώ δικαστικά έξοδα των πολυεθνικών. Πόσο ξεφτίλα ποιά
-Να καταχωρήσω σε εφημερίδα πανελλαδικής εμβέλειας και σε τοπική τσιράκι τους στην Ηγουμενίτσα κομμάτι της απόφασης από την στιγμή που θα κάνουν διαταγή εκτέλεσης οι πολυεθνικές.
Σε περίπτωση που δεν το κάνω θα δέχομαι 500 ευρώ πρόστιμο για κάθε μέρα που θα καθυστερώ. ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
Αν νομίζετε πως έτσι με φοβίσατε είστε γελασμένοι.
η γνώση, η αξιοπρέπεια και η αλήθεια δεν φοβίζονται κύριοι.
Αυτό που εκβιάζετε τώρα εκτός από την ψυχολογική και οικονομική κατάρρευση μου, είναι πως αν οι πολυεθνικές κάνουν διαταγή πληρωμής και δεν δώσω τα χρήματα να ζητήσει πλειστηριασμό στο σπίτι μου.
Εκτός από βασανιστές ψυχών και  οικονομικοί δολοφόνοι είστε και εκβιαστές.
Αυτό που είστε πραγματικά είναι δειλά ανθρωπάκια  με μοναδικό θεό σας το χρήμα.
Το σπίτι μου λοιπόν είναι Ασκληπιού 118 να ξέρετε στην Νεάπολη Αθηνών και περιμένω να κοπιάσετε αν το πάτε μέχρι εκεί. Θα καταλάβετε πως σε αυτόν τον τόπο δεν σας προσκυνάνε όλοι <<κύριοι>> των πολυεθνικών.
Όλα τα στοιχεία θα τα δει δημόσια η κοινωνία της μαφίας σας αυτές τις μέρες.
Οι κουβέντες που βγαίνουν από το στόμα μου προς την όλο τον κόσμο  είναι αυτές.
Ο αγώνας συνεχίζετε για την φύση, την κοινωνία μας και πάνω από όλα για τα παιδιά μας ώστε να μην ζήσουν σε ένα κόσμο δούλων των πολυεθνικών με τσακισμένα τα νιάτα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση