GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και αύξηση της εγκληματικότητας παντού! ΠΡΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ η Νέα Υόρκη από τις υποχρεωτικότητες...

Τη Δευτέρα θα τεθεί σε ισχύ στους δρόμους της Νέας Υόρκης η εντολή του δημάρχου Bill DeBlasio για τα εμβόλια. Πάνω από το ένα τρίτο των αστ...



Τη Δευτέρα θα τεθεί σε ισχύ στους δρόμους της Νέας Υόρκης η εντολή του δημάρχου Bill DeBlasio για τα εμβόλια.

Πάνω από το ένα τρίτο των αστυνομικών παραμένουν ανεμβολίαστοι και δεν θα τους επιτραπεί να εργαστούν από τη Δευτέρα. Το 22% των πυροσβεστών παραμένουν ανεμβολίαστοι και δεν θα μπορούν να εργαστούν από τη Δευτέρα.

Ο DeBlasio πέρασε την εντολή για το εμβόλιο παρά την έξαρση του αριθμού των ληστειών και των ληστειών στο μετρό.

Η Daily Mail ανέφερε:
Η πόλη της Νέας Υόρκης αντιμετωπίζει έξαρση της εγκληματικότητας, ελλείψεις σε εργαζόμενους σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και σωρούς σκουπιδιών στους δρόμους ενόψει της προθεσμίας για το εμβόλιο COVID που λήγει τη Δευτέρα για τους εργαζόμενους της πόλης.
Τα στοιχεία δείχνουν ότι το 22% των 36.000 αστυνομικών της πόλης, το 35% των 10.951 πυροσβεστών του “Μεγάλου Μήλου” και το 20% των 10.000 ανταποκριτών έκτακτης ανάγκης της πόλης -εκ των οποίων περίπου 4.300 απασχολούνται στην πυροσβεστική- δεν έχουν επίσης εμβολιαστεί ακόμη.



Σχεδόν το ένα τέταρτο – 23% – των 7.200 ένστολων εργαζομένων στην καθαριότητα της πόλης παραμένουν ανεμβολίαστοι, με τα στοιχεία να προκαλούν φόβους για τεράστιες ελλείψεις σε βασικούς εργαζόμενους τις επόμενες εβδομάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση