GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ από την Δήμητρα Λιάνη! «Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυστηρά ακατάλληλος...»

Τις εσωκομματικές εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου και τα όσα συμβαίνουν στη μάχη για την προεδρία του...



Τις εσωκομματικές εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής, την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου και τα όσα συμβαίνουν στη μάχη για την προεδρία του κόμματος σχολίασε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.


Σε συνέντευξή της στο Νewsbomb, η χήρα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ δηλώνει: «ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει, ΠΑΣΟΚ για μένα ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και το πήρε μαζί του» και εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου, κατηγορώντας τον ότι πρώτα διέλυσε το ΠΑΣΟΚ, το 2015, έπειτα έφτιαξε ένα ασήμαντο κόμμα και τώρα θα διαλύσει και αυτόν χώρο.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυστηρά ακατάλληλος. Είναι εκείνος που απεμπόλησε την εθνική στρατηγική του Ανδρέα, είναι ο άνθρωπος που έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα, που έβαλε στη φτώχεια τους Ελληνες, που κατέστρεψε τη μεσαία τάξη, που διέλυσε την ελληνική φαρμακοβιομηχανία και που ήταν μοιραίος και ως τοποτηρητής του Σόρος, άλλαξε το σκηνικό τότε με τα Σκόπια και παραχώρησε ενδοτικά το όνομα “Μακεδονία”», συνεχίζει μεταξύ άλλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση