GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ θα χτυπήσει! Νέα κακοκαιρία προ των πυλών με κρύο και βροχές...

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, με βροχές και καταιγίδες να αναμένονται στη χώρα μας, μέσα στο Σ...


Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να χτυπήσει την Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, με βροχές και καταιγίδες να αναμένονται στη χώρα μας, μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ευτυχώς, σύμφωνα με την πρόβλεψη από τον μετεωρολόγο του MEGA, Γιάννη Καλλιάνο, ευτυχώς η κακοκαιρία θα έρθει στη χώρα μας «εξασθενημένη».

Ποιες περιοχές θα χτυπήσει η κακοκαιρία
«Η κακοκαιρία έρχεται εξασθενημένη και το  Σάββατο θα έχουμε βροχές στη Δυτική Ελλάδα και στα Επτάνησα, ενώ τη Κυριακή και τη Δευτέρα φαίνεται οι βροχοπτώσεις αυτές τοπικού χαρακτήρα θα επηρεάσουν και τις κεντρικές και νότιες ηπειρωτικές περιοχές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιάνος στην εκπομπή «Live News».

«Θα ενισχυθούν οι βοριάδες και θα έχουμε μια πτώση στη θερμοκρασία» πρόσθεσε. «Δεν θα είναι γενικευμένη η κακοκαιρία και δεν θα είναι δυνατές οι βροχοπτώσεις» κατέληξε ο κ. Καλλιάνος.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση