GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ! ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ του Γ. Κύρτσου για το θάνατο της Φ. Γεννηματά που άναψε φωτιές...

«Χιονοστιβάδα» από άκρως επικριτικά και υβριστικά σχόλια προκάλεσε μια ανάρτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φ...


«Χιονοστιβάδα» από άκρως επικριτικά και υβριστικά σχόλια προκάλεσε μια ανάρτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Ειδικότερα, λίγο μετά τη γνωστοποίηση της τραγικής απώλειας της επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, ο κ. Κύρτσος σημείωσε στο Twitter:

«Η αντοχή και η αξιοπρέπεια που έδειξε η Φώφη Γεννηματά στη μάχη με τον καρκίνο στέλνει κοινωνικά μηνύματα και δημιουργεί ένα κύμα συμπάθειας που μπορεί να αποτελέσει πολιτικό κεφάλαιο για το Κιν.Αλλ. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της».


Ωστόσο, το σχόλιό του περί «πολιτικού κεφαλαίου» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με δεκάδες μηνύματα αγανακτισμένων χρηστών να συγκεντρώνονται κάτω από την ανάρτησή του.

Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και το μήνυμα της δημοσιογράφου Μαριάννας Πυργιώτη, η οποία έγραψε: «Γιώργο, ΕΛΕΟΣ!!! Ένα τέταρτο μετά το θανατο της κανεις πολιτική εκτίμηση; Ποδοπατάς και την αντοχή και την αξιοπρέπεια της…».

Μετά τις δριμύτατες αντιδράσεις, ο κ. Κύρτσος επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία έγραψε:
«Με εντυπωσίασε ότι η Φώφη Γεννηματά δεν άφησε τη μάχη για την υγεία της να επηρεάσει την πολιτική,θεσμική λειτουργία της. Και την πιο κρίσιμη ώρα πρόσφερε με τη στάση της στην κοινωνία & τον πολιτικό χώρο που υπηρέτησε. Τιμώ αυτήν που έφυγε για ήθος, στάση, παράδειγμα, προσφορά».



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση