GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΣΕ τεράστιος βράχος δίπλα σε σπίτια! ΕΙΚΟΝΕΣ που σοκάρουν από τα Άγραφα...

Σαν από θαύμα γλίτωσαν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στα Άγραφα. Ένας τεράστιος βράχος έπεσε κοντά στις οικίες τους έπειτα από κατολίσθηση και γ...


Σαν από θαύμα γλίτωσαν οι ιδιοκτήτες των σπιτιών στα Άγραφα. Ένας τεράστιος βράχος έπεσε κοντά στις οικίες τους έπειτα από κατολίσθηση και γλίτωσαν από τύχη. 

Οι κατολισθήσεις στην περιοχή είναι συνηθισμένο φαινόμενο, ιδιαίτερα έπειτα από βροχοπτώσεις.

Ο βράχος έπεσε με πάταγο κόβοντας τον δρόμο στα δύο. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο ή κάποιος πεζός.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, ανέφερε ότι ευτυχώς που ο Θεός έβαλε το χέρι του και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
«Χρειάζεται προσοχή γιατί από κάτω είναι τα σπίτια του οικισμού Κέδρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτησή του
«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πτώσεις μεγάλων βράχων στο Δήμο Αγράφων και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Κι αυτή τη φορά ο Θεός έβαλε το χέρι του και δεν είχαμε διερχόμενο αυτοκίνητο και δεν έφυγε από κάτω που ήταν σπίτια.

Η πέτρα προσωρινά μετακινήθηκε από συνεργείο της Περιφέρειας και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των χωριών. Αύριο με την Περιφέρεια θα δούμε πως θα τον μετακινήσουμε η θα σπάσουμε τον βράχο. Χρειάζεται προσοχή γιατί από κάτω είναι τα σπίτια του οικισμού Κέδρα».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση