GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΚΡΑΥΓΗ ενός πατέρα! «ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ είναι η αιτία που παρέλυσε το πρόσωπο του γιου μου...»

John Kapsimalis   Η Pfizer-Μπουρλά αλλάζει και τα πρόσωπα των θυμάτων της - Τα παραλύει και κρεμάει το στόμα ή το μάτι - ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛ...


John Kapsimalis 

Η Pfizer-Μπουρλά αλλάζει και τα πρόσωπα των θυμάτων της - Τα παραλύει και κρεμάει το στόμα ή το μάτι - ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!

Η Pfizer είναι η αιτία που παράλυσε το πρόσωπο του γιο μου - Μια προσωπική ιστορία του Ab Gietelink 
«Παράλυση προσώπου;» φώναξα στο τηλέφωνο της φίλης μου. 
Απόσπασμα από την αναφορά βίντεο: 

γράφει ο Ab Gietelink 
Ηταν Πέμπτη απόγευμα, 5 Αυγούστου. 3 ημέρες μετά το 2ο εμβόλιο Pfizer, ο 26χρονος γιος μου χτυπήθηκε με παράλυση του προσώπου του. Τον είχα προειδοποιήσει. «Τα εμβόλια έχουν μια ακριβή τιμή».
Το γεγονός ότι η τιμή θα εισπραχθεί από αυτόν ήρθε σαν βαριοπούλα. Όταν φτάσαμε στο OLVG West στο Άμστερνταμ, ο David είχε ήδη κάνει έναν πρώτο έλεγχο. Το αριστερό του μάτι άνοιξε και όταν είπε το στόμα του στραβό. Έπρεπε να περιμένουμε άλλη μια ώρα για τον νευρολόγο. Τέλος, εμφανίστηκε ένας γιατρός με μάσκα. Δεν έδωσε τα χέρια. Είχε αναζητήσει τα στατιστικά στοιχεία κατόπιν αιτήματος. Ως μαθηματικός, ο Ντέιβιντ ήθελε πάντα να βλέπει σκληρούς αριθμούς στο πρόσωπο. 71% πιθανότητα πλήρους ίασης, 95% κυρίως θεραπείας και 5% μη ίασης. Κατάπινα το σάλιο στο στόμα μου. Το 71% δεν ήταν καθησυχαστικό. Ο Ντέιβιντ δεν πτοήθηκε. Μακριά από τους απειλητικούς αριθμούς, άλλαξα θέμα. «Υποθέτω ότι θα το αναφέρετε. Η παράλυση Bell είναι μια ανεπιθύμητη ενέργεια του εμβολίου Pfizer.»
Ο νεαρός νευρολόγος με κοίταξε. «Θα μπορούσε να είναι η παράλυση Bell, αλλά δεν είμαστε σίγουροι. Δεν το αναφέρουμε». Επικράτησε σιωπή. «Η αιτία δεν έχει σημασία», συνέχισε. «Έχουμε μόνο 1 φάρμακο. Την Πρεδνιζόνη ». Ένιωσα εκνευρισμό μέσα μου να αυξάνεται, αλλά έμεινα σιωπηλός. Η προθυμία με την οποία ο ιατρικός τομέας ορίζει όλες τις λοιμώξεις από κορώνα, τις νοσηλείες και τους θανάτους ως θύματα της Κορώνας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον σκεπτικισμό σχετικά με τη βλάβη του εμβολίου. Στοιχεία, ότι οι παρενέργειες προέρχονται από το εμβόλιο; Στη νομολογία το ονομάζουμε αυτό «αντιστροφή του βάρους της απόδειξης».

Το βίντεο είναι στα ολλανδικά από τον πατέρα του θύματος που βλέπετε επάνω στην εικόνα...
https://youtu.be/20j1w1nFU6Y
KORAKAS NEWS


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση