GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΓΑΜΟΣ! Παντρεύτηκε (Αιγύπτιο ιππέα) η κόρη του Μπιλ Γκέιτς...

Παντρεύτηκε η κόρη του δισεκατομμυριούχου Bill Gates, Jennifer Gates τον Αιγύπτιο Nayel Nassar, το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι της στο ...



Παντρεύτηκε η κόρη του δισεκατομμυριούχου Bill Gates, Jennifer Gates τον Αιγύπτιο Nayel Nassar, το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι της στο Westchester της Νέας Υόρκης με τις εικόνες του ζευγαριού να κάνουν τον γύρο του κόσμου.  

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι πραγματοποίησε την Παρασκευή ιδιωτική μουσουλμανική τελετή στον κήπο του κτήματος της οικογένειας, στο Βόρειο Σάλεμ της Νέας Υόρκης. Το Σάββατο ακολούθησε ο δεύτερος γάμος, στον οποίο έδωσαν το παρών 300 καλεσμένοι. Η νύφη έλαμπε μέσα στο νυφικό της Vera Wang, έχοντας στο πλευρό της εννέα μικρές παράνυμφους.

Η Jennifer Gates και ο πατέρας της, Bill Gates, χόρεψαν μάλιστα το κομμάτι Can You Feel The Love Tonight του Elton John.






















Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση