GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟ ΡΟΜΑ! Σκάγια από καραμπίνα σε αστυνομικούς στα Μέγαρα...

Ελαφρά τραυματίες δύο αστυνομικοί με σκάγια από καραμπίνα στην περιοχή των Μεγάρων όπου γίνονται επεισόδια με αφορμή το θάνατο του 20χρονου...



Ελαφρά τραυματίες δύο αστυνομικοί με σκάγια από καραμπίνα στην περιοχή των Μεγάρων όπου γίνονται επεισόδια με αφορμή το θάνατο του 20χρονου στο Πέραμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυροβολισμούς από καραμπίνα και τραυματίστηκαν στα πόδια, ευτυχώς ελαφρά.

Τα επεισόδια λαμβάνουν χώρα από το απόγευμα καθώς στην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί δεκάδες Ρομά που διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 20χρονυ προχθές στο Πέραμα, μετά από καταδίωξη.

Ο 20χρονος χτυπήθηκε από αστυνομικούς οι οποίοι έριξαν 38 σφαίρες, ενώ τραυματίστηκε ένας ανήλικος και καταζητείται ένας ακόμη.

Οι αστυνομικοί των ΜΑΤ τραυματίστηκαν στην περιοχή της Παχής στα Μέγαρα από πυρά καραμπίνας. Οι πυροβολισμοί προήλθαν από Ρομά. Οι τραυματισμοί είναι στα πόδια.

Από προχθές οι αστυνομικοί βρίσκονται σε διαρκή συναγερμό καθώς φοβούνται ότι θα υπάρξουν αντίποινα για το θάνατο του 20χρονου. Τα επεισόδια στην περιοχή των Μεγάρων είναι συνεχή με Ρομά να επιτίθενται σε διμοιρίες των ΜΑΤ που είναι στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση