GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΑΛΟΝΙ από την Έλενα Ακρίτα στον Δένδια: «Είστε ο φυσικός αρχηγός της ΝΔ!»

Με ανάρτηση της στο Facebook η συγγραφέας και δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, παρεμβαίνοντας στις εξελίξεις στη ΝΔ, σχολίασε θετικά την αντίδρασ...


Με ανάρτηση της στο Facebook η συγγραφέας και δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα, παρεμβαίνοντας στις εξελίξεις στη ΝΔ, σχολίασε θετικά την αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου,τον οποίο κατηγόρησε για καλλιέργεια διχαστικού κλίματος και συμπαράταξη με τον Ηλία Κασιδιάρη.

“Κύριε Δένδια είστε ο φυσικός αρχηγός της ΝΔ”, έγραψε αρχικά στο Facebook η Έλενα Ακρίτα και επανήλθε στη συνέχεια με νέα ανάρτηση:
«Ο Δένδιας είναι γέννημα θρέμμα της παράταξης του. Όχι όπως οι Μητσοτάκηδες μπαμπάς και γιος που μπήκαν στο κόμμα ως αλεξιπτωτιστές από την πίσω πόρτα και μπαστακωθηκαν.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο τωρινός ούτε το όνομα του γενάρχη τους Κωνσταντίνου Καραμανλή δεν αναφέρει πλέον και δεν διαμαρτύρεται κανένας ψηφοφόρος τους.
Η μισή ντροπή δική τους κι η μισή δική τους.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση