GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΤΟΜΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ! Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από την Τετάρτη...

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός, με μετεωρολόγους να προειδοποιούν ακόμη και για επικίνδυνα φαινόμενα από την Τετάρτη το βράδυ. Όπως αναφέ...



Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός, με μετεωρολόγους να προειδοποιούν ακόμη και για επικίνδυνα φαινόμενα από την Τετάρτη το βράδυ. Όπως αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου, σε ανάρτησή του στο Facebook για τον καιρό των επόμενων ημερών, έρχονται εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες: «Εν δυνάμει επικίνδυνες βροχές και καταιγίδες από την Τετάρτη το βράδυ δείχνουν και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πρώτα στα βορειοδυτικά (όπως σας είχα ενημερώσει από την περασμένη κιόλας εβδομάδα!). H ένταση και η έκταση των καιρικών φαινομένων της νέας εβδομάδας για την υπόλοιπη Ελλάδα πάντως είναι ακόμα ανοιχτές, εξαρτώμενες απολύτως από την ακριβή θέση και πορεία του χαμηλού!
 
Η πρόβλεψη της Χ.Ρήγου
Σύμφωνα με την μετεωρολόγο του MEGA, Χριστίνα Ρήγου, την Τετάρτη έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Η αλλαγή του καιρού θα ξεκινήσει από την Κέρκυρα και θα επεκταθεί δυτικά με πτώση της θερμοκρασίας, ενώ την Παρασκευη θα περάσει στα ανατολικά ηπειρωτικά. Σήμερα, Δευτέρα, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας και η θερμοκρασία θα φτάσει το μεσημέρι σε καλά επίπεδα. Βοριάδες θα πνέουν στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα μέχρι 7 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι καλός, με τη θερμοκρασία να φτάνει από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Βοριάδες θα πνέουν έως 5 μποφόρ. Και στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι 3 μποφόρ. Την Τρίτη η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο, ενώ θα επικρατήσει ηλιοφάνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση