GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένα φοβερό ψάρι και λέγεται τσαούσης...

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος Για τον κόσμο που δεν ξέρει από ψάρια ρωτάει και φοβάται το εξόγκωμα η καρούμπαλο που έχει ένα...

Λοβερδος Στελακατος Χρηστος

Για τον κόσμο που δεν ξέρει από ψάρια ρωτάει και φοβάται το εξόγκωμα η καρούμπαλο που έχει ένα... κόκκινο ψάρι  πιο πάνω από τα μάτια του και του το πουλάνε ψαράδες. Κάποιοι φοβούνται για μετάλλαξη η κάποια ασθένεια κτλ. 



Το ψάρι λοιπόν  αυτό φωτο 1 2 3 είναι ένα φοβερό ψάρι και λέγεται τσαούσης. Όταν μεγαλώσει αρκετά το αρσενικό βγάζει αυτό το καρούμπαλο με φυσιολογική εξέλιξη (είναι φυσικό χαρακτηριστικό του δεν υπάρχει κανένα θέμα). Κορονάτος  Τσαούσης.
Η επιστημονική του ονομασία είναι Dentex Gibbosus και είναι τοπ ψάρι που για όποιον μπορεί να το πάρει αξίζει τα χρήματα του.


Όταν ο τσαούσης είναι μικρότερος σε μέγεθος πριν ενηλικιωθεί φωτο 4 έχει 2 ακτίνες στο ραχιαίο πτερύγιο, όπου πέφτουν μετά την ενηλικίωση του.
Βέβαια η μαφία πολιτικών και πολυεθνικών έχουν ρίξει τον κόσμο σε μια τεχνητή φτώχεια για να ζούμε σαν δούλοι και να τρώμε φτηνά σάπια ψάρια ιχθυοκαλλιεργειών.
Άλλο το φαγκρί άλλο ο τσαούσης, αλλά φοβερά ψάρια και τα δυο έχουν διαφορές στην ουρά και το σώμα σαν χρωματισμός και στα δόντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση