GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

(ΥΠΟ)ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον Πέτρο Φιλιππίδη ο Παναγιώτης Ψωμιάδης! «Αν δεν γούσταραν να μίλαγαν τότε...»

Οι δηλώσεις του έχουν ήδη προκαλέσει αντιδράσεις.  Σωρεία αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο πρώην νομάρχης Μακεδονίας Παν...


Οι δηλώσεις του έχουν ήδη προκαλέσει αντιδράσεις. 

Σωρεία αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο πρώην νομάρχης Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας για το κίνημα #MeToo. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έδειξε τη στήριξή του στον κατηγορούμενο για βιασμό, και απόπειρες βιασμών ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη και αναφερόμενος στις γυναίκες που κατηγορούν σεξουαλικές κακοποιήσεις είπε: «Αν δεν γούσταρες τότε, να διαφωνούσες τότε».

Ψωμιάδης: «Εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια…»
«Εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια… Αν δεν γούσταρες να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και τώρα πας να βγεις στην τηλεόραση για να σε ξαναθυμηθούν» είπε ο πρώην νομάρχης. Αναφερόμενος στην υπόθεση του προφυλακισμένου ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη , δήλωσε: «Κατηγορούμε τον Πέτρο Φιλιππίδη, όλη η Ελλάδα. Αν αύριο αθωωθεί από το δικαστήριο ποιος θα τον αποκαταστήσει; Διαφωνώ με όλα αυτά», σημείωσε.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας στον ANT1, αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ατύχημα που είχε, όταν πήρε φωτιά το αυτοκίνητό του ενώ εκείνος οδηγούσε αλλά και στα παράπονά του από τον κόσμο της πολιτικής. «Ήμουν ο Μέσι της πολιτικής, ήμουν ο Ζορό», είπε, μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση