GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατερίνα Ζαρίφη: «Εχω κάνει σεξ στην εφορία γιατί νευρίασα από το πρόστιμο!»

Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα παραχώρησε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για προσωπικά και επαγγελματικ...



Αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα παραχώρησε η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

«Το έχω φάει το ξύλο μου κατά τη διάρκεια των χρόνων μου από άλλες εκπομπές. Θυμάμαι πέντε τελάρα και τρεις ανθρώπους να μας βρίζουν» σχολίασε για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί η παρουσιάστρια.

«Δεν στέκομαι αν είπαν για τα κιλά, το ύψος ή τον πισινό μου. Τότε οι γονείς μου ήταν ενοχλημένοι» πρόσθεσε.

Ακόμα, έκανε λόγο ότι την ενοχλεί το «αδυνάτισες αδυνάτισες» που της λένε, όπως την ενοχλεί εάν πάχυνε.

Στο ερώτημα τι θα άλλαζε πάνω της, απάντησε ότι «θα άλλαζα την ανικανότητά μου να λέω όχι», ενώ είπε ότι θα ήθελε να έχει περισσότερα μαλλιά.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της, λέγοντας ότι πηγαίνει να την δει στς παραστάσεις, ενώ αποκάλυψε ότι έχει παρακολουθήσει στο παρελθόν σύντροφό της. «Δεν έχω ψάξει κινητό, έχω μιλήσει σε κοπέλες που τον διεκδικούσαν, έχω μετρήσει likes».

Επιπρόσθετα, η Κατερίνα Ζαρίφη είπε ότι έχει «συνερευθεί ερωτικά με την εφορία γιατί νευρίασα από το πρόστιμο», ενώ αποκάλυψε ότι η Ελένη Μενεγάκη της είχε κάνει πρόταση φέτος, αλλά εκείνη είχε ήδη κλείσει κάποια πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση